2777
2789
عنوان

بیاید شرایط منو بخونید نظر بدید

465 بازدید | 8 پست

لطفاً مجردا اگه نظر میدن بگن که مجردن.

من قیافه معمولی دارم خیلی هم زیبا نیستم و خانواده کاملا متوسط شاید رو به پایین.خیلی هم خواستگار جدی ندارم و اهل دوستی نیستم مذهبیم و سنتی‌.

یه آقایی منو میخواد که دوسم داره خیلی زیاد عاشقم شده ، مهربونه و حمایتگره و همه ویژگی های اخلاقیش خوبه و دیدگاه مونم نزدیکه از همه لحاظ .

فقط اینکه من عاشق این آقا نبودم و نیستم. از قیافش هم خوشم نمیاد یعنی میگم کاش ویژگی های اخلاقی و همه چیش تو یه قیافه ی دیگه بود. جلسه اول که دیدمش ازش بدم اومد ولی کم کم اون حسه کمتر شد الان خنثام ولی ظاهرش رو دوست ندارم حقیقتا (چهره و هیکل که لاغره)

الان نمیدونم چیکار کنم. ممنون میشم اگر متأهلا نظر بدن. به نظرتون اینکه یه زندگی بدون عشق ولی با یه شوهر خوش اخلاق و واقعاً آدم حسابی رو انتخاب کنم یا نه؟! میشه زندگی کرد اینطوری ؟

تحت چه شرایطی بعد ازدواج عاشقش میشم و ازش خوشم میاد ؟

من مجردم

ولی انقدری میدونم که قیافه و ظاهر خوب دو سه سال اولش شیرینه بعدش که مشکلات اخلاقی و اینا به وجود بیاد قیافه دیگ برات ارزشی نداره

زندگی خوب رو اخلاق خوب میسازه قیافه بعد از چندسال دلتو میزنه مخصوصا اگه طرف اخلاقم نداشته باشه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم

ولی من باشم روی این مورد فکر نمیکنم 

چون دوست دارم وقتی وارد جمع میشم با همسرم تناسب داشته باشم و برای من این شکلی مه روی اعتماد به نفسم کنار همسرم تاثیر میذاره اگه ایشون چهرش باب دل من نباشه

🙃
مجردم بنظرم عادت نمیکنی به چهرش

ببین منم معمولیم چهرم

اگه ردش کنم بعد از کسی خوشم نیاد یا کسی که من خوشم میاد ازش ظاهر منو نپسنده؟ و یا خدای ناکرده با عشق ازدواج کنم و مثل خیلی نی نی سایتی ها بیام ببینم شوهرم اخلاق نداره و اله و بله چی؟

من جدا شدم و طبق تجربه ای که دارم تنها چیزی که مهم نیس قیافس من باشم جدی فکر میکنم بهش البته وضعیت مالیش هم ملاکه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

من مجردم عزیزم به نظرم چند جلسه دیگه باهاش بر بیرون 

ببین حست بهش تغییر میکنه الان خیلی زوده با یه جلسه نمیشه تصمیم گرفت

و اینکه توی چند جلسه بعد به این فکر کن که این بنده خدا رو حسی داری که بتونی حتی بغلش کنی

من مجردم در بدو راه متاهل شدن. 

من و نامزدم حدودا ۲ سال پیش باهم آشنا شدیم و از نظر قیافه قد بلند و بسیار لاغر اندام بودن واقعا به دلم ننشسته بودن و حتی اطرافیان میگفتن از نظر ظاهری مناسب هم نیستید. 

اما ایشون به قدری جنتلمن، حامی، تکیه گاه امن، خانواده دوست، زحمتکش و...  بودند که گفتم به خودم فرصت اشنایی بدم. 

عملا قبل از اینکه وارد ۱ سال بشیم، ذره ای قیاقشون برام اهمیت نداشت، چون با رفتار و کارهاشون بهم احساس ملکه بودن میداد و همچنان هم ادامه داره... 

یجورایی عین ی دختر بچه ی کوچولو مواظبمه و همه جوره هوامو داره(چه مالی، چه روحی و....) 

مخلص صحبت اینه که: 

🔴قیافه دیگه خیلی بخواد برات مهم باشه نهایتا تا ۱ سال اوله، زشت ترین موجود جهانم باشه برات عادی میشه، جذاب ترینم باشه به همچنین🔴

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️