2777
2789
عنوان

بیاین از گندایی که تا امروز تو خونه زدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 58727 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره خانم گل پیش میاد دیگه 

اینا از روی گیج بودن نیست ، حتما حواست جای دیگه بوده منم خیلیی وقتا حواسم جای دیگه باشه اینطوری میشم 

یه بار از عابر بانک پول گرفتم یادم رفت بردارم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

به قول مادر بزرگم قضا بلا بوده😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

من خیلی دلم میخواد معلم بشم

بگید بهم سخت بود رسیدن ب معلمی یا نه🥲💔

امسال سال کنکورم بود کنکور فرهنگیان دادم ولی قبول نشدم قراره دوباره پشت کنکور بمونم الان عکس کارنامه کنکورمو براتون میفرستم نگا کنید و درموردش نظرتونو بهم بگید لطفا خیلی برام مهمه

عزیزم خیلی از خانم هایی که تو کار بیرون موفق هستن تو کار خونه از این خطاها می کنن 

احتمالا چون عجله داری با ارامش کار نمی کنی قدرت بدنیت هم زیاده و وقتی عجله داری اعصاب پاراسمپاتیکت قدرت بدنیت رو بیشتر می کنه و مثلا دستگیره کشو رو از جا می کنه

باید خود بیرونت رو که تو جامعه ی خشن کار می کنه از خود داخل خونه که باید یه خانم ظریف کار باشه جدا کنی باید با حس یه خانم کار خونه رو انجام بدی که ظرافت خانمانه ات تو کارای خونه دخیل باشه نه اون شخصیت مستقل و قوی شاغلت

به خودت حق بده که کارها ی خونه رو ایده آل و سروقت انجام ندی و اگه هنوز شاغلی از همسرت یا نیروی کمکی تو کار خونه کمک بگیر تا وقت برا استراحت و آرامشت داشته باشی