2777
2789
عنوان

حالم بده آبروم رفت 😐

872 بازدید | 17 پست

بچه ها ما تهران زندگی می‌کنیم بخاطر حملات هوایی یه ۵ روزی هست که اومدیم شهرستان

آقا امشب دختر خالم گفت بیا بریم باغ بالا (خونه باغ نزدیک خونه مادربزرگم شبا جمع میشیم اونجا شب نشینی)

خلاصه تو راه یه سربالایی داره حدودا ۲۰ دقیقه طول میکشه اونجارو رد کنی برسی باغ

من سنگ کلیه دارم دستشوییمم گرفته بود دیگه نتونستم تحمل کنم  به دختر خالم‌ گفتم نسیم من جیش دارم داره میریزههه😂

اونم سریع من رو برد کنار یه خونه نیمه کاره گفت بیا همینجا کارت رو بکن خودمم جلوت وایمیستم‌ کسی رد شد نبینه

خلاصه من نشستم شروع کردم جیش کردن که یهو در حیاط خونه باز شد یه مرد حدودا ۲۵ تا ۳۰ ساله اومد بیرون😐🤦🏼‍♀️

خلاصه من که نتوستم قطعش کنم یارو سری راهشو کج کرد دوباره رفت تو 🥲🤦🏼‍♀️

اصلا نه من اونو می‌شناختم نه دختر خالم ( چون شهرستان معمولا همه همو میشناسن) حالا از اعصاب خوردی سر درد گرفتم ،میگم نکنه اون مارو بشناسه آبرومون تو محل بره؟  😫 ای خدا این چه مصیبتی بود🥲 دیگه دلم نمیخاد از خونه برم بیرون به مامانم میگم سریع برگردیم تهران میگه چرا میگم خسته شدم اینجا 🚶🏼‍♀️دختر خالمم فقط می‌خنده میگه زیادی حساسی😐

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد واقعاااا 😐 خیلی حرکت چیپی بود

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

چقدر بد واقعاااا 😐 خیلی حرکت چیپی بود

اونجا اصلا هیچکس نبود من چه میدونستم اخه 🤦🏼‍♀️ کلیه درد گرفته بودم دیگه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

😂😂😂واییی خدا منم زیاد سوتی دادم تو زندگیم یادم میاد تنم میلرزه همین دیروز با اقای غیر محترم صحبت میکردم داد و بیداد گریه فحش بعد که ساکت شدم دیدم همسایه تو حیاط نشسته همه چیزم شنیده قشنگ

مرسی که دشویی با جزییات گفتی میخواستی صدا ش هم دربیار

خواهش میکنم 😐