2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم دروغ میگه

143 بازدید | 4 پست

مامانبزرگم من و رفیق عموی ناتنیم رو معرفی کرد برای ازدواج یک سال پیش اون موقه به تفاهم نرسیدیم تا که بعد چند ماه ایشون و من دوباره به هم فرصت دادیم و عاشق هم شدیم ایشون البته از قبل به ادعای خودش عاشق بودن

حالا که عاشق شدیم عموی ناتنیم میگفت جدا شید رفیق من موقعیت ازدواج نداره

به من هم گفت رفیقم میگه کع من به اون زنگ نمیزنم دختره به من زنگ میزنه و دنبالمه و این حرفا

وقتی از ایشون (نامزدم پارتنرم هرچی حالا..)پرسیدم گفت نه من چنین حرفی نزدم اصلااون اونطور گفته که دلت بشکنه و تموم کنی به منم گفته بود یا تا شنبه تموم میکنی یا خودم کاری میکنم تموم شه

بهش میگم پس بهش زنگ بزن بگو چرا دروغ گفتی میگه تا پاییز صبر کن پولم جور شه بیام جلو بگیرمت 

هم همه حرفا رو بزنم غرور له شده تورو جبران کنم

تا پاییز هم چون خانواده من شدید کنترلگر هستن قراره حرف نزنیم باهمدیگه

مشخصه عمو دروغ میگه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنطرتون چیکار کنم

صبرکن تا پاییز ببین چیمیشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘