2777
2789

انقدر که این خانواده شوهر جلوی من و جلوی شوهرم، منو حلوا حلوا میکنن کنه نگو. 

بعد اونروز تو گوشی شوهرم پیام های مادر شوهرم به شوهرم را دیدم. 

چون گوشیم شارژ نداشته که در لحظه جواب بدم، پیام داده به شوهرم و گفته که دروغ میگه مریض شده میخاد له خودش عزت بذاره محبت زیاد زنت را هار میکنه و از این اراجیف. 

بعد همبن مادر شوهر تو جمع دست منو میبوسه.

شما تصور کتید چقدر پشت سر من حرف میزنن که انقدر راحت به من بی احترامی کرده و سوهر هم هیچی نگفته. 

و ی اخلاقی داره مثلا اگر ی کار کوچیک برا من بکنه، هزار بار تو چشم شوهرم میکنه که دیدی چجوری به زنت احترام گذاشتم. ولی منم در جواب همون محبت ها رو میکنم ولی اصلا به شوهرم نمیگن. 

مثلا خواهرش به شوهرم میگه زنت نمیاد با هم بریم بیرون تا حالا اینهمه بش گفتم. بعد من که پیام خواهره میدم میگم میای بریم بیرون اصلا جواب منو تا چند روز نمیده.

اصلا ادم اهل حاشیه ای نیستما. ولی میخوام شوهرم بفهمه که چقدر دو رو و دروغگو ان. حرفاشونا باور نکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقیم ب شوهرت بگو 

جدیدا خانواده شوهر من یاد گرفتن ز میزنن ب شوهرم گزارش میدن رفتیم در و باز نکرد رفتیم خونه نبود رفتیم فلان شد فلان کار و کردیم براش فلان کار و نکرد 

دوبار ک صدام و بلند کردم پیش شوهرم  ک چرا باید من و بپان چرا باید ز بزنن ب شوهرم گزارش بدن میخان زندگی اروممون و خراب کنن  دیگه همسرمم چیزی بهش بگن بروز نمیده و نمیگه 

من باشم در کل با خانواده ی همسر صمیمی نمیشم، نه تعریف و تمجیدشون میخوام و نه پشت سر حرف زدنشون!! 

بیکاری دختر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
همین که همسرتون رفتار دو گانه اونا رو میبینن کافبه

واقعا ؟ من تاحالا هیچوقت از رفتار خانوادش پیشش گلگی نکردم. گفتم چرا باید شوهرم را درگیر این خاله زنک بازی ها کنم. جلوشون با احترام رفتار کردم، وقتی هم که خودم و شوهرم بودیم با محبت و دلسوزی  راجع بشون حرف زدم. 

ولی اینا انقدر دو رو ان ، تو روم منو روی چشاشون میذارن، پشت سرم اینجوری حرف میزنن.

خب پیامتو نشونش بده بگو فلانی هی میگفت من باهاش نمیرم بیرون نگا وقتیم بهش پیام میدم جوابمو نمیده

اره تو اون قضیه رسوا شد خواهر شوهرم. 

ی اخلاق لوسی داره که شاکی میشه چرا زنت سراغ نمیگیره. حالا خواهر شوهر ی امتحانی داشت، عصر پیامش دادم میگم اجی خیلی تو فکرت بودم انشالا مشکل اینترنتی پیش نیومد که ؟ چون امتحانش مجازی بود 

اصلا به تخمش نگرفته پیام منو جواب بده. 

نمیخوام با شوهرم حرفای خاله زنکی بزنم حس میکنم مردا بدشون میاد. ولی اونا ....

اره تو اون قضیه رسوا شد خواهر شوهرم. ی اخلاق لوسی داره که شاکی میشه چرا زنت سراغ نمیگیره. حالا خواهر ...

باید بگی با مدرکم بگی وقتی تو رو بد نشون میدن ادم بده تو نباشی 

من باشم در کل با خانواده ی همسر صمیمی نمیشم، نه تعریف و تمجیدشون میخوام و نه پشت سر حرف زدنشون!! بیک ...

والا منم راضی ام اینجوری باشم. اینا منو که میبینن مثلا میخوان بگن خیلی مادر شوهر خواهر شوهر خوبی هستیم. انقدر چاخان به ادم میبندن. تو فکر کن که مادر شوهر تو جمع فامیلا دستت را ببوسه که همه بگن وااااای چه مادرشوهری. 

بعد اینجوری پشت سرم. 

اصلا برام مهم نیست از من خوششون بیاد یا نه، ولی با این حرفا میترسم شوهرما نسبت به من سرد کنن. موندم چجوری فتنه اینا رو خنثی کنم 

اره تو اون قضیه رسوا شد خواهر شوهرم. ی اخلاق لوسی داره که شاکی میشه چرا زنت سراغ نمیگیره. حالا خواهر ...

چقدر کپی منی تو

عیب نداره همینجوری تو کار درست و انجام بده 

کار حق هیچ وقت ضایع نمیشه 

آخرش دیدی خیلی داره بهت فشار میاد و تو رابطه ات تاثیر گذاشته اونوقت همه این هارو بگو 

اونوقت می‌فهمه که تو این همه مدت تو داشتی کار درستی میکردی