2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید

171 بازدید | 29 پست

سلام دوستان گل توروخدابه دادم برسید وتجربه هاتون روباهام درمیان بزارید الان یه ماهه فقط حالت تهوع واستفراغ دارم به بوهای اطرافم خیلی حساس شدم توخونه اصلانمیتونم اشپزی کنم ازبس غذای بیرون خوردم حالم بهم میخوره چیکارکنم ؟امروزرفتم سونوگرافی ۸هفته ودوروزمه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خب عزیزم طبیعیه اینا اما دکتر من قرص ضد تهوع بهم داده بود که خیلی راحت بودم باهاش 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص دمیترون۴بخور منم مثل تو بودم دکترم بهم گفت قبل از نهار و شام بخور

خیلی خوب بود

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

منم همین حالتارو داشتم کاری نمیشه کرد من تا5ماه این زجرو کشبدم ولی بهتره چیزای خشک بخوری بسکویت بخور سرصبح ترد ک حالت تهوعت کم.بشه میگذره ابن.چیزا طبیعیه بدویاری تحمل کن

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قرص ضدتهوع ب دکترت بگوواست بنویسه سعی کن ابن چندماه زیادتوخونه نباشی چون فضای خونه خیلی تاثیرداره بهتره شام یانهارتو بیرون بخوری اینجورراحتر میتونی بخوری فضای خونه بیشتر حالتوبد میکنه 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ابجى منم اينجوريه بيچاره اون يه ماه نيمه اين شكليه دكتر براش ب٦ نوشته☹️ چيزايى كه ترشه بخور حالت ...

عزیزم مثلا حالت تهوع که دارم یه پرتقال میخورم که حالت تهوعم بهترشه ولی بهترکه نمیشه هیچ حالم بدترمیشه واستفراغ میکنم😣😣😣😣😣😣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرص ضدتهوع ب دکترت بگوواست بنویسه سعی کن ابن چندماه زیادتوخونه نباشی چون فضای خونه خیلی تاثیرداره به ...

اره عزیزم توخونه خیلی حالت تهوع دارم متاسفانه توشهرغریبم خونه مامانم نزدیک نیست برم توخونه کلا حالم خراب میشه قرص دمیترون هم دکترنوشته ولی تاثیری روم نذاشته😢😡😡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم طبیعیه اینا اما دکتر من قرص ضد تهوع بهم داده بود که خیلی راحت بودم باهاش 

عزیزم قرص تهوع رویکی صبح ویکی هم شب میخورم ولی اصلا فرقی نکردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم قرص تهوع رویکی صبح ویکی هم شب میخورم ولی اصلا فرقی نکردم 

دمیترون میخوری؟

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️