2777
2789
عنوان

یه رمان اینترنتی قشنگ معرفی کنید

138 بازدید | 12 پست

مثل دالان بهشت ، راز یک سناریو و ... 

آبکی و عشقی بچگونه نباشه 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

اسطوره با اختلاف زیاد🥹

از دالان بهشت قشنگ تره و اصلاا از اون آبکیا نیست

پی دی اف بامداد خمار هم اگه پیدا کنی قشنگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسطوره با اختلاف زیاد🥹از دالان بهشت قشنگ تره و اصلاا از اون آبکیا نیستپی دی اف بامداد خمار هم اگه پ ...

خوندمش 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
به منم معرفی کنینولی زیاد طولانی نباشه حوصله ندارم 😂🤦🏼‍♀️ متوسط باشه صفحاتش اینایی که گفتی کدومش ...

جفتشو خیلی دوست داشتم

رمان نمیخونم ولی اینا کنابای خوبین 

۴ اثر فلورانس 

زنان زیرک 

اثر مرکب

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
رمان نمیخونم ولی اینا کنابای خوبین ۴ اثر فلورانس زنان زیرک اثر مرکب

زنان زیرک رو خوندم و تو زندگیم پیادش کردم اصلااااا جواب نداد🤣

من خودم هر رمانی رو نمیخونم ولی

پارلا 

سه سوت

دختر حاج اقا

عبور از غبار

عابر بی سایه

اینا محشرن مخصوصا سه تا اول نزدیک ۴ یا ۵ باره دارم میخونمشون😂

فعلا همینا یادمه اگه بود میگم بازم

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

رمان غیاث هم خیییییییلی قشنگه

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

رمان های مرجان فریدی 🌸🌸

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم