2777
2789

بچه ام یه روزه اسهال داره 

بردم بیمارستان آزمایش گرفت گفت اسهال عفونی گرفته التهاب داره 

براش کبدی لاکت نوشته با زینک ولی اثر نمیکنه چی بدم 

متروماکس ۱۲۵ 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بیمارستان گفت بستری کنیم قبول نکردم متروناکس واقعا خوبه ؟آب بدنش نکشه؟

خب کاش بستری میکردی

چون نوع عفونت رو با ازمایش کشت مشخص میکنن انتی بیوتیک مناسب رو میدن 

برای اب بدنشorsبده بهش

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
خب کاش بستری میکردیچون نوع عفونت رو با ازمایش کشت مشخص میکنن انتی بیوتیک مناسب رو میدن برای اب بدنشo ...

بچه خیلی بی قراری میکرد 

آخه تبم نداشت فقط‌ اسهال داره 

حالت تهوع هم نداره 

فقط دکتر گفت التهابی بالاست 

بنظرت چیکار کنم

بچه خیلی بی قراری میکرد آخه تبم نداشت فقط‌ اسهال داره حالت تهوع هم نداره فقط دکتر گفت التهابی بالاست ...

ببر متخصص کودکان بیرون مطب

اگه اونم نظرش این بود بستری کن

کیدی لاکت برای باکتری های مفید رودس تو درمان عفونت نقشی ندازه

عفونی خطرناکه،چرا بستری نکردی ؟حرف دکتر و ول کردی امدی از نی نی سایتیا نظر میخای؟حتی اگ به دکترش اطم ...

چون آخه به یه متخصص دیگه بردم 

گفت ۷ روز طول می‌کشه دوره اش 

پدی لاکت داد

این دکترم اینو گفت

چون آخه به یه متخصص دیگه بردم گفت ۷ روز طول می‌کشه دوره اش پدی لاکت داداین دکترم اینو گفت

اسهال باید مشخص بشه که بابت چیه .

حساسیت دارویی،ویروس ،باکتری ،و...خیلی دلایل دیگ میتونه داشته باشه اگ دیدی خیلی شدید شد حتما دوباره ببرش

ولی برای اسهال معمولا ماست شیرین و اویشن ،سیب زمینی پخته خوبه 

و ی پودر ک من ب بچه هام میدم موقع بیرون روی پلانتاژل هست ،کلا گیاهیه و اسهال بند میاره

اسهال باید مشخص بشه که بابت چیه .حساسیت دارویی،ویروس ،باکتری ،و...خیلی دلایل دیگ میتونه داشته باشه ا ...

دیروز سرم زدن 

الان خیلی بهتره 

بنظرتون عفونیه ببرم بستزی؟

چون روبه بهبودیه

دیروز سرم زدن الان خیلی بهتره بنظرتون عفونیه ببرم بستزی؟چون روبه بهبودیه

اگ مدفوعش بلغمی و بو میده احتمال زیاد عفونیه .ولی بازم نمیشه همینجوری گفت عفونی یا ن باید ازمایش مشخص کنه