2777
2789

بیاین قضاوتم کنین ببینین من چیز بدی گفتم ک مامانم باهام اینجوری کرد…بعد مدتها رفته بودیم خونه دوستم ک مامانش با مامانم و دخترش با من رفیق چندینو چند ساله ایم.بعد اینا کلا خیلی کلاس میرن ک ما فلان داریم بیسار داریم.یبار بعد عروسیم اومد خونم هعی داشت تعریف جهیزیه دوستاشو میکرد و انگاری جهیزیه بقیه رو میکوبید سرم.خیلی خوبنا ولی بعضی وقتا خاسته یا ناخاسته یه حرفایی میزنن ک ادم فک میکنه عمدا خاست حرصتو دربیارهدخترش ک همسن منه تازه نامزد کرده و خیلی مراسم ساده گرفتن مث من.بعد مامانم هعی میگف شما مث ما ساده نگیرید ب دوماد ک بعد پشیمون میشید مث ما و هعی ابراز پشیمونی میکرد میگف اره ما ساده گرفتیم بعد خودشون برا دخترشون و عروسا دیگشون عیونی گرفتن.هعی ابراز پشیمونی یجوری ک انگار الانم من زندگی خوبی ندارمو پشیمونیم کلن.بعد ک برگشتیم به مامانم گفتم مامان جلو این ادما ک انقد خودشون چسی میان خودتو دوماداتو دست کم نگیر.و ما حالا ساده یا تجملاتی گرفتیم گذشته دیگ با این کارت هم چیزی ک گذشته و الان راهی برای جبرانش نیستو داری یاداوری میکنی هم جلو دوستمو مادرش داری میگی ما پشیمونیم.اوناهم خودشون خاهربردار دارن اصن عقل دارنو خیلی ازما زرنگترن نیازی نیس ما یاد بدیمشون…

بعد ناراحت شده کلی به خودش فحش داد ک من مگ بچم ک تو بخای بهم بگی چی بگم چی نگم.بعدم گف دیگ نمیام خونتو وسایلشو برداش رف هرچی گفتم بیا با ماشین ببرمت گف پیاده میرم😭😭

😂

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر شبیه مامان منننننن 

دقیقا فک کردم آخر حرفای مامانتو مامان من گقته

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

از یه مامان توقع میره منطقی تر برخورد کنه..مگه اینکه لحنت بد بوده باشه

بخدا همینارو گفتم فقط وقتی مامانم فحش خودش میداد صدام بالا رفت ک مگ من چی گفتم اینجوری میگی

وای چقدر شبیه مامان منننننن دقیقا فک کردم آخر حرفای مامانتو مامان من گقته

هعیم بهم میگ تو فک میکنی خیلی عاقلی من تورو ادم خساب نمیکنم همین مونده عقلمو بدم دست بچه