2777
2789
عنوان

خانوما بیایید بگید چیکار کنم کات کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی چجورییییی خدایاااا راست میگی؟ از رو چی حس کردی متاهله؟

نمیدونم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وایییی چجورییییی خدایاااا راست میگی؟ از رو چی حس کردی متاهله؟

طرف میگه خطم رو گوشی مامانمه باور میکنی؟ اونم تو اون سن؟ من فکرم میره پیش اینکه متاهله و اینکه چند رپزه ازت بیخبره یعنی چی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خوشگل هست ولی من شکاکم

ویدیو کال گرفتی باهاش ؟ که ببینی یارو خودش هست یا نه به این ادما اعتماد نکن حس میکنم اخه نامزد داره

من همین امروز خواهرم دو هفته بود با یکی اشنا شده بود همو از نزدیک دیدن پسره داشت خواهر منو میبرد ویلا😐 زد تو دهنش پیاده شد از ماشین اگه گفت بیا همو ببینیم با یکی برو تنها نرو

کات کنم؟

حالا یمدت باهاش باش ببین چجوریه شاید من اشتباه میکنم و اتفاقا پسر خوبی بود

طرف میگه خطم رو گوشی مامانمه باور میکنی؟ اونم تو اون سن؟ من فکرم میره پیش اینکه متاهله و اینکه چند ر ...

وای چقد احمقم من ، چه حس بدیه اینکه آدم فکر کنه با یه متاهل تو رابطه اس من که نمیدونستم ولی اگه اینجور باشه امیدوارم خدا لعنتش کنه 

کاربری دست دونفره
خوشگل هست ولی من شکاکمویدیو کال گرفتی باهاش ؟ که ببینی یارو خودش هست یا نه به این ادما اعتماد نکن حس ...

آره گرفتیم ویدیو مسیج به هم میدادیم ، حالا چیکار کنم الان افتاده تو دلم که نکنه متاهله

کاربری دست دونفره
بگو عکس از شناسنامه بده کاری نداره

معلوم نیس کدوم گوریه اگه بیاد پارش میکنم خودشم میدونه ، یه بار میخواستم کات کنم کولی بازی در آورد ایندفعه دیگه واقعا نمیخوام باهاش بمونم

کاربری دست دونفره