2777
2789
عنوان

بابام خیلی با من سرسنگین شده

159 بازدید | 10 پست

در صورتی که با خواهرم خیلی خوبه و چند برابر قبلا بهش اهمیت میده نظرشو توی هر زمینه ای میپرسه و خیلی باهاش شوخی میکنه ؛ برخلاف من با اون درد و دل میکنه و حرفاشم به من نمیزنه اکثر مواقع باهاش حرف میزنم جوابمو نمیده و بی محل میکنه کلا انگار که وجود ندارم ...

من کلا انگار از چشش افتادم و به زور داره تحملم میکنه اما واقعا هرچقدر فکرشو میکنم کاری نکردم که باب میلش نباشه و فرزند ناخلفی محسوب بشم همیشه حرف گوش کن بودم و مطیعش ... رفتار نادرست و بدی هم نداشتم چرا اینجوریه ؟؟؟ 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکرش نرو و تو هم بی محل کن و چند بار که کارایی گفت بر خلاف میلت بود رو انجام نده براش بگو مثل خودت رفتار میکنم ، شاید هم اتفاقی واسه خواهرت افتاده که بنظرش باید بیشتر هواشو داشته باشه 

پدر من دارو ندارشو داده برادرم و زنش و عروسمون حتی تبریک عید هم به پدرم نگفت بعد وقتی باهاش شوخی میکنه و هواشو داره انگار از آسمون افتاده

تو فکرش نرو و تو هم بی محل کن و چند بار که کارایی گفت بر خلاف میلت بود رو انجام نده براش بگو مثل خود ...

نه اصلا تو فکرش نمیرم اتفاقا بی محلم میکنم ... اگه براش اتفاقی افتاده بود منم میفهمیدم که چی شده از این متعجبم 😐

واقعا چرا اینجوری رفتار میکنن خیلی زشته مگه فرزندا نباید برابر باشن براشون یهو بی دلیل این کارو میکنن بده خیلی 

نه اون ترکید مرسی 🤍

گزارش بزنی مگه تعلیق نمیشی یا ربطی نداره؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم