2777
2789

علاقه داری بهش؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیو می‌شناختم مدیریت مالی می خوند انصراف داد کنکور شرکت کرد فرهنگیان رفت دبیر ادبیات شد

وای من چون فرهنکیان دعوت نشدم دارم رو این رشته فکر میکنم. به نظزتون برای فرهنگیان ارزش داره پشت بمونم؟

شناختی دربارش ندارم. فرهنگیان میخواستم دعوت نشدم. مشاورم گفت این رشته خوبه و درامدش هم از معلمی بیشت ...

یخورده اشباه شده پس باید خیلی درس بخونی

پیشنهاد میکنم دوباره کنکور بده

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

وای من چون فرهنکیان دعوت نشدم دارم رو این رشته فکر میکنم. به نظزتون برای فرهنگیان ارزش داره پشت بمون ...

اگه قراره انقدر بخونی که بالاترین تراز بیاری و علاقه داری به معلمی اره ارزش داره اطرافیانم یکی بعد ۴ سال یکی بعد ۵ سال قبول شدن

البته اونا دانشگاه آزاد رفته بودن منظورم اینه انقدر طول کشید نگفتن دیره دیگه شرکت نکنیم

فرهنگیان چیه ک اخه پشت کنکور بمونی واسش برای ۱۵ تومن حقوق؟؟

خب تضمین شغلی داره. بهتره که برم ارشد بگیرم بیکار بمونم وگرنه که در کم بودن حقوقش شکی نیست. از بین رشته های انسانی اگه فکر میکنین رشته ای هم درامد خوب و بازار کار مناسب داره لطفا بهم بگین چون واقعا دو دلم

اگه قراره انقدر بخونی که بالاترین تراز بیاری و علاقه داری به معلمی اره ارزش داره اطرافیانم یکی بعد ۴ ...

ممنونم از راهنماییتون. پس احتمالا بمونم براش. تضمین شغلی خیلی مهمه برام

بقیه رشته ها تضمین شغلی ندارن خیلیا فارغ التحصیل رشته های خوبن شغل نیست فرهنگیان استخدام حداقل

ب نظر من همون مدیریت مالی رو بخونه کلی شرکت خصوصی خوب میتونه کار کنه با حقوق و شرایط خیلی بهتر

بانک هم استخدام شه ک خیلی بهتر