2777
2789

خسته شدم نه طلاقم مده ن درست زندگی مکنه خدایا خسته شدم بقران دیگه دلم خونه دلم میخواد خودمو بکشم خدا میبنه چقدر داره عذابم میده هیچکارش نداره زندگی ادم بدا خیلی بهتره هرچی ادم بدتری باشی زندگیت بهتره خاک تو سر من ک انقدر ساده بودم هیچوقت مثل خودشون نبودم  خستم همیشه از دلم میخورم  خسته شدم  

آرزومه ولم کنه دست از سرم برداره خدا لعنتش کنه الهی که نه درست شد نه ول کرد منو فقط داره زندگیمو خراب مکنه عمرمو 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نگفتی داری جدا میشی

نه اول گفت اوکیه توافقی بعد الان زده زیرش فقط عذابم مده 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋