2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب و دارک فهمیدم

1033 بازدید | 64 پست

دوستان اگه پول دارین به راحتی میتونین پزشکی و دندون برین منظورم دانشگاه پردیسه تراز 6 7 کا به بالا😅

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
خسته نباشی

😂اخه خودم امسال کنکور داشتمم سرچ کردم فهمیدم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر پردیسم رتبه خوب میخواد.. اینجوری نیست که طرف با تراز7000بره دانشگاه خودگردان.... البته سهمیه داشته باشه... میتونه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

دروغت خوشگل نبود

دروغ نمیگم عامو از هوش مصنوعی پرسیدم😂💔

طبیعی هم هست اخه چون پولشون زیاده هرکسی نمیتونه بره

این همه جنون برای پزشکی و دندون رو درک نمیکنم

نمیدانم

این همه جنون برای پزشکی و دندون رو درک نمیکنم

چون پرستیژ داره... دکترا رو نمی بینی یه جوری راه میرن ورفتار میکنند... انگار پادشاه ان😑😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خیر پردیسم رتبه خوب میخواد.. اینجوری نیست که طرف با تراز7000بره دانشگاه خودگردان.... البته سهمیه داش ...

(منطقه 1، کنکور تجربی):

| دانشگاه               | تراز تقریبی مورد نیاز | توضیحات              |
|-----------------------|-----------------------|----------------------|
| دانشگاه علوم پزشکی کرمان  | حدود ۵۵۰۰ تا ۶۵۰۰         | پردیس خودگردان و تعهد خدمت |
| دانشگاه علوم پزشکی زاهدان | حدود ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰         | تعهد خدمت، شهر کوچکتر     |
| دانشگاه علوم پزشکی اردبیل | حدود ۵۵۰۰ تا ۷۰۰۰         | تعهد خدمت                  |
| دانشگاه علوم پزشکی یزد     | حدود ۵۸۰۰ تا ۶۸۰۰         | پردیس خودگردان           |
| دانشگاه علوم پزشکی همدان   | حدود ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰         | پردیس خودگردان و تعهد خدمت |
| دانشگاه علوم پزشکی ارومیه  | حدود ۶۰۰۰ تا ۷۵۰۰         | تعهد خدمت                 |

---

### نکات مهم:  
- دانشگاه‌های پردیس خودگردان دانشگاه‌های مطرح تهران، شیراز، مشهد معمولاً تراز بالاتری نیاز دارند (معمولاً بالاتر از ۷۰۰۰).  
- دانشگاه‌های منطقه کمتر شناخته شده و محروم‌تر، معمولاً تراز مورد نیاز پایین‌تری دارند.  
- این داده‌ها تقریبی بوده و بسته به سال کنکور، تعداد شرکت‌کنندگان و سیاست‌های پذیرش متفاوت است.  
- حتما دفترچه انتخاب رشته سال کنکور خود را ملاحظه و بازخوردهای دانشجویان آن سال را بررسی کنید.

---

اگر مایل باشید، می‌توانم کمک کنم تا با توجه به تراز و سهمیه شما بهترین استراتژی انتخاب رشته را طراحی کنیم یا لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته سال ۱۴۰۴ را برایتان بفرستم. آیا تمایل دارید؟

من ۴۰۰میلیون میدم تو آموزش وپرورش استخدام بشم

چرا

واسه پردیس باید تراز کل 9400 به بالا باشی

فععک نکنم این تازه دولتیه