2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفا

199 بازدید | 27 پست

چون تجربه زندگی متاهلی رودارین از شما میپرسم

اگر دختری خواستگارش همه چیش اوکی باشه ولی همقد باشن (دختر خانم خودش قد بلند باشه) 

بعدها سر این قضیه ظاهری مشکلی پیدا نمیکنن؟؟ 

کنار هم وایسادنشون و حرف اطرافیان (هرچقدرم بگیم حرف بقیه مهم نیست ول وقتی تکرار بشه میدونید که تاثیر میزاره- 

درکل نظر شماچیه 

...

من و همسرم کلا۵ سانت تفاوت قد داریم

چون من قد بلندم

قد من ۱۷۴ ـهمسرم ۱۸۰

هیچ مشکلی‌هم نداریم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا قدش چند باشه؟؟ مهمه که قد اقا چند باشه واسه بچه های اینده

اگه واست مهم نیس حرف بقیه رو چرا بخوای گوش کنی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من و همسرم کلا۵ سانت تفاوت قد داریمچون من قد بلندمقد من ۱۷۴ ـهمسرم ۱۸۰هیچ مشکلی‌هم نداریم

اگر یه وقت شما چاق بشین چی ؟؟ اذیت نمیشین؟ مثلا حس کنید درشت تر از شوهرتون باشین 

...
مثلا قدش چند باشه؟؟ مهمه که قد اقا چند باشه واسه بچه های ایندهاگه واست مهم نیس حرف بقیه رو چرا بخوای ...

واسم مهم که هست 

شما فکر کن اقا نزدیک 180 باشه

ولی خانم هم همون اندازه باشه 

...

همقد هستن نه جاری  با شوهرش هم قدم خیلی خوشگلن کنارهم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه ادم خوبی باشه قدش مهم نیست.اماخودت ببین چی دوس داری.من خودم یه انگشت ازشوهرم بزرگترم اما توحصرتش ...

اره همین 

فکر کن همیشه دلت میخاست یه کمی بالارو نگاه کنی و چشمای شوهرتو ببینی 

الان رو به روته 😂😂😂

...

به خودت نگاه کن ببین میتونی با کسی که هم قدته زندگی کنی یا نه ،مثلا من خودمو میشناسم باید شوهرم از من بلندتر و هیکلش درشت تر باشه در غیر این صورت حس مردونگی به من نمیده 

واسم مهم که هست شما فکر کن اقا نزدیک 180 باشهولی خانم هم همون اندازه باشه

به نظرم خوبه 

اقا قدش کوتاه نیس که اطرافیان بخوان ایرادی بگیرن

شما خیلی بلندی و اینم باید در نظر بگیری شاید پسری که قد شما رو بپسنده تعدادش زیاد نباشه

به اطرافیانت اصلا رو نده و گرنه زندگیتو باختی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اره همین فکر کن همیشه دلت میخاست یه کمی بالارو نگاه کنی و چشمای شوهرتو ببینی الان رو به روته 😂😂😂

وای روبه روکه باشه بهتره ازاینکه بالاترباشی.سنش ازمن خیلی بالاتره امامن قدبلندترم.اماهم قدخوبه.اسی نگران نباش

به نظرم خوبه اقا قدش کوتاه نیس که اطرافیان بخوان ایرادی بگیرنشما خیلی بلندی و اینم باید در نظر بگیری ...

ممنون وقت گذاشتی برام 

اره من قدم نسبت به بقیه خانما بلندتره و باید حساسیتمو کم کنم 

...
اگر همه چیز دیگه اوکی باشه چی؟؟ موندم چیکار کنم 🥺🥺

این سوال چیزیه که باید از خودت بپرسی عشقم ، من که سلیقه تورو نمیدونم قشنگ بشین فکر کن بالا پایین کن ببین میتونی یا نه