2777
2789
عنوان

خانمای فیک

193 بازدید | 20 پست

چرا احساس می کنم اکثرا تاپیک های ج*نسی و روابط نامشروع و فانتزی های کثیف توسط پسرهایی نوشته میشه که با اکانت فیک اینجا اومدن و افکار کثیف و مریضشون رو اینما در موردش داستان سازی می کنن؟ ادمین های سایت باید بیشتر حواسشون باشه. از بس تاپیک های جنسی توی این سایت دیدم حالم بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکانت هایی که در مورد رابطه با محارم و فامیل و... می نویسند رو کاملا از بین ببرن

موافقم ولی کااملا نه

حداقل یه هفته تعلیقی بخورن

✦ ๋ 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙬𝙖𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙛𝙖𝙡𝙡 𝙡 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙛𝙡𝙮

بنظر شما کسی که در مورد رابطه ج*نسی اون هم با محارم یا فامیل می نویسه نباید کاملا از اینجا گم بشه؟

چرا گم بشه بهتره

✦ ๋ 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙬𝙖𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙛𝙖𝙡𝙡 𝙡 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙛𝙡𝙮

من حرفتون قبول دارم ولی فکر نمی‌کنید تموم اینایی گفتی دخترا میتونن داشته باشن؟؟

چرا یه دختر باید بیاد این همه چرت و پرت بنویسه؟اگر دختر باشه هم باید از اینجا گم بشه چون اینجا جای تخلیه فانتزی هاشون نیست