2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

68 بازدید | 11 پست

با یه پسری از اندونزی در ارتباط بودم تو واتساپ با تماس تصویری حرف میزدیم بهم هی میگفت بیا اینجا و فلان 

بعد یه مدت دیدم انگار آدم خوبی نیس برا همین سعی کردم دیگه جوابشو ندم حالا هی با شماره مختلف از واتساپ پیام میده بلاک کردم به نظرتون میتونه معمولی زنگ بزنه (چون تماس خارج هزینه داره) یا به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه مگه؟

یکی دو بار که حرف میزدیم دیدم یه گوشی دیگه دستش گرفته با یه دختر دیگه تماس تصویری گرفته بود میگفت دوستمه بیاید باهم آشنا شید یبار دیدم حرکاتش نرمال نیس انگار یه چیزی مصرف کرده بود منم دیگه کلا قطع ارتباط کردم

یکی دو بار که حرف میزدیم دیدم یه گوشی دیگه دستش گرفته با یه دختر دیگه تماس تصویری گرفته بود میگفت دو ...

طرف خارجیه دوستای جنس مخالف اونجا عادیه بابا ولی اینش بده مصرف میکنه همون بهتر بلاکش کنی