2777
2789
عنوان

رفیق بی معرفت

63 بازدید | 9 پست

من یه دوست دارم که ۱۱ساله همدیگه‌رو میشناسیم.

چند هفته دیگه تولدشه،میخواد تولد بگیره احتمالا تو کافه.

بعد این دوست ما به من پیام داد که اره به نظرت چند نفرو دعوت کنم کیا باشن کجا تولد بگیرم کیک رو چیکار کنم و….یعنی همه مشورت هارو از من گرفت.

دو سه روز پیش بهش پیام دادم که چیکار کردی برای تولدت گفت زنگ زدم و همه رو دعوت کردم کافه،من به روی خودم نیاوردم ولی این شخص همه اطرافیانش رو دعوت کرده الی من.

من حتی کادوش رو هم آماده گرفتم و گذاشتم تا روز تولدش بهش بدم.

واقعا برام مهم نیست ولی بنظرم اگه نمیخواست منو دعوت کنه درستش این بود که کلا پنهان کنه 

چه لزومی داشت که بیاد از من مشورت بگه همه چیو به من بگه ولی در نهایت منو دعوت نکنه.واقعا اینکارش خیلی زشت بود و به من به شدت برخورد.کلا احساس بدی بهم دست داد احساس تنها بودن.

نمیدونم الان باید چه رفتاری باهاش داشته باشم.

به نظرتون اگه دقیقه نود منو دعوت کرد یا اینکه گذاشت بعد از این تولد گفت دوتایی بیا بریم بیرون قبول کنم؟؟

من قصدم این بود خودم برم برای تولدش سوپرایزش کنم.ولی با این کارش واقعا دیگه ازش ناامید شدم.

من رفیق ۱۱ سالش هستم ولی کسایی رو که دعوت کرده نهایت یک ساله که میشناسه.

به نظرتون الان چه واکنشی داشته باشم؟ببخشید طولانی شد

اگر یروز مونده دعوتت کرد برو لابد از خودش دونسته که دعوت نکرده مث بقیه ولی اگر هیچ خبری نشد که نه برو نه دیگه در ارتباط باش باهاش

‎﮼سبزماندن‌میان‌ویرانی‌ریشه‌میخواهد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اگه دعوت نکرد کادوش رو بهش برم بدم بیام؟

نه عزیزم چه دلیلی داره کادو بدی اون اگه براش مهم بود قطعا دعوتت میکرد خودتو کوچیک میکنی با این کار بزار فک کنه واس توام مهم نبوده

‎﮼سبزماندن‌میان‌ویرانی‌ریشه‌میخواهد🌱