2777
2789
عنوان

بچه بودن برادر بیست و سه سالم

202 بازدید | 12 پست

سلام وقت همگی بخیر 

🌺🌺 امیدوارم در کمال صحت و سلامتی باشید 🌺🌺

برادرم ۲۳ سالشه تو بازار تهران داخل عمده فروشی خوراک ( بنکدار ) کار میکنه ، خداروشکر همیشه سرکار هست  از ۱۸ سالگی به بعد رفته سرکار ..

صبح ها ۵:۳۰ صبح میره تا میرسه خونه میشه ساعت ۹ الی ۱۰ شب .

سربازی و.. رفته ، تونسته یه ماشین صفر ساینا و ۱۰۰ گرم طلا بخره ...

حالا این چند روز که بخاطر جنگ تعطیل بوده مونده خونه گیر داده به مادرم میگه تو مادری ؟؟

چرا برای من زن نمیگیری خسته شدم از تنهایی ..

مادرم میگه کسی و سراغ داری میگه ن خداشاهده دلم میخواد از تنهایی در بیام ..

دو ساعت نشستم بهش میگم زوده بذار تا ۳۰ میگه باشه بعد ناراحت میشه ..

ببریمش مشاور به نظرتون ؟؟

نه عزیزم. نمبخواد. بیکاری بهش فشار اورده. سیماش اتصالی کرده.. بره سرکار درست میشه.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب دوسال نامزد باشن ۲۵ برن سر خونه زندگیشون چراوقتی کار داره درامد داره ازدواج نکنه برادر من ۲۶ س ...

خب به چه امیدی دارن براش زن میگیرن ـوفتی دستش تو جیب باباته؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خب به چه امیدی دارن براش زن میگیرن ـوفتی دستش تو جیب باباته؟؟

مارو دیوونه کرده و میره شبا دور دور مشروب میخوره 

دعوا راه می اندازع 

الانم رفتیم خواستگاری دختر هم دوستش بود اوکی داده .

ماشین و خونه ام بابام بهش داده 

خرج عروسیشم بابام قرار بده دیگه اقا فقط قرار بره کار پیدا کنه 

مارو دیوونه کرده و میره شبا دور دور مشروب میخوره دعوا راه می اندازع الانم رفتیم خواستگاری دختر هم دو ...

اسن ادم برای دختر مردم شوهررر نمیشع. مادر و پدرت فکر مسکنن زن بگیره سر به زیر میشه. نه بر عکس دخنر مزدمو بدبخت میکنه. شما میمونید و یه زن حامله و صبح تا شب دعوا و کتکاری و دادگاه