2777
2789

توروخدا اگه کسی تجربه همچین چیزی رو داشته کمکم کنه دیروز اینقدر استرس داشتم پشت فرمون که حتی شوهرم گف تو هیچوقت راننده نمیشی و این حرفش هنوز تو مغزمه بخدا دست خودم نیس خیلی علاقه دارم بار دوم شهری رو قبول شدم ولی اصلا جرات ندارم بشینم پشت فرمون

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰

باید رانندگی کنی حتما

کم کم ترسد می ریزه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

منم مثل شمام میتزسم

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم کلاس شهری برو بگو جای شلوغ ببرت و زیاد کلاجو ترمزو به جات نگیره. من رانندگیم خوب بود شوهرم بهم اینو میگفت ولی گوش ندادم نشستم الآن از همسرم بهتر میرونم

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏

منم اینجوری بودم و از استرس پام بی جون میشد

ولی شروع کردم اول هی میرفتم جاهای خلوت دور میزدم 

بعد به مرور که یکم دستم پر میکرد،میرفتم جاهایی که یکم شلوغ تره و...

اینجوری ترسم ریخت

درواقع تمام این مدت با ترس میرفتم و میومدم ولی خب انجامش دادم تا الان که دیگه مشکلی ندارم

من میخوام گواهی نامه بگیرم امتحان ها لغو شده ولی خب کنار کسی هست اصلا استرس ندارم خوب رانندگی میکنم با مربی با همسرم ولی دیروز تو کوچه خلوت تنهای یه دور زدن اولش خوب بود ولی یکم بعدش  پاهام شروع کرد به لرزیدن نمی دونم چرا دیگه نتونستم ادامه بدم هم دستام هم پاهام لرزش کرد 😐