2777
2789

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پابان کار انسان در زمان حداقل ۳ میلیون طول میکشه بعد از اون گرمای زمین دیگه قابل سکونت نیست (این ...

چقدر دیر 🥲🐢

تازه فکر کنم میلیارد خوندم این احتما هم هست که میانگین امید به زندگی حداقل درحالت طبیعی ۸۰ تا ۹۰ ب ...

(: 

چه راه حل های مسخره ای! از ترس برن بچه اشون بکشن و بعد هم خودشون آواره کنند؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چه راه حل های مسخره ای! از ترس برن بچه اشون بکشن و بعد هم خودشون آواره کنند؟

لطفا با تعصب صحبت نکنید اول به حرفای بقیه فکر کنید، خودتون رو بذارید جای اون انسان و بعدش تصمیم بگیرید 

در ضمن کدوم بچه؟ 

اون یه جنینه 

من هم همچنین چیزی نگفتم 

گفتم در مرحله اول اگه آمادگی نگه داری یه بچه رو ندارید سقطش کنید ولی اگه واقعا خودتون رو عهده دار خوبی میدونید با بچه تو شکم پناهنده بشید 🚶🏿‍♀️

لطفا با تعصب صحبت نکنید اول به حرفای بقیه فکر کنید، خودتون رو بذارید جای اون انسان و بعدش تصمیم بگیر ...

هنوز که هیچی معلوم نیست 

بعد پناهندگی هم واقعا دردسرهای خودش داره. 

یه آشنا داشتیم خانومه با دخترش رفته بود پناهنده شده بود بعد تو کمپ 4 تا مرد سیاه پوست بهش تجاوز می کنند بعد اون کشور هم برای اینکه گند این موضوع درنیاد و آبروریزی نشه سریع بهش اقامت داده بودن و از اونجا برده بودنش ! 

اقامت گرفت ولی به چه ارزشی؟ 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

هنوز که هیچی معلوم نیست بعد پناهندگی هم واقعا دردسرهای خودش داره. یه آشنا داشتیم خانومه با دخترش رفت ...

آره پناهدگی ریسک داره منم نگفتم خوب مطلق یا بد مطلق هست فقط گفتم اگه میخوان صاحب بچه بشن ولی تو این اوضاع و مکان دوست ندارن بچشون رشد کنه و راضی نیستند، به فکر راه های دیگه هم باشن و جای دیگه اونو به دنیا بیارن که آرامش و رفاه باشه 

حالا از هر راهی که مدنظرشون هست (:

آره پناهدگی ریسک داره منم نگفتم خوب مطلق یا بد مطلق هست فقط گفتم اگه میخوان صاحب بچه بشن ولی تو این ...

ان شالله که همه چی ختم به خیر بشه 

ولی زن های باردار نترسونیم خودشون به قدر کافی استرس دارن و نگران هستن! ❤️ 

ان شالله که همه چی ختم به خیر بشه ولی زن های باردار نترسونیم خودشون به قدر کافی استرس دارن و نگران ه ...

امیدوارم (:💚

شاید لحن گفتن منم نسنجیده بود و می‌پذیرم و سعی میکنم از این به بعد ملایم تر صحبت کنم 🚶🏿‍♀️🤝🏾

ممنون بابت یادآوریتون 🥲💝

امیدوارم (:💚شاید لحن گفتن منم نسنجیده بود و می‌پذیرم و سعی میکنم از این به بعد ملایم تر صحبت کنم 🚶 ...

❤️🌷🌷🌷