2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس کمکم کنید لطفا

170 بازدید | 28 پست

یکی از فامیلای درجه یکم قسمم داده کاری رو براش انجام بدم ، اگه اون کار رو انجام بدم زندگی یکی از فامیلای دیگم به فنا میره ، تمام زحمتهایی که تا الان کشیده همهههه چیش .

طرف به جوونی و جون داداشم قسمم داده و درخواستش هم نابجا هست ، قسمم داده به هیچ کسی نگم 

باید چیکار کنم الان ، حالمممم بده 

هیچ وقت فکر همچین چیزی رو نمیکردم هیچ وقت فکر نمیکردم طرف همچین آدمی باشه

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته چیکار کن ؟؟؟عزیزم بگو ما ک شمارو نمیشناسیم ،شاید تونستیم کمک کنیم

ازم میخواد از یه دعانویس که دعاهاش بی برو برگرد جواب میده برای طرف دعا بگیرم ، زندگیش با خاک یکی میشه 

عزیزم به جون داداشت قسمت داده که یه کار نا به جا بکنی و زندگی و عمر و سرمایه یه نفر دیگه رو نابود کنی؟؟؟؟ بدون هیچ تردیدی از همچین آدم خطرناکی فاصله بگیر ، بهش بگو به خاطر نسبت نزدیکی که داریم به کسی نمیگم از من چی خواستی اما هیچ وقت کاری نمیکنم که زندگی یه نفر دیگه به هم بریزه .

نگران قسمش به جون داداشت نباش ، خدا میبینه و همه چیز به اراده خداست ، به دعای گربه سیاهه هم بارون نمیاد نگران نباش

خب پرسیدم چ کاریه جواب ندادید ...خیلی دیدم کسایی میان تاپیک میزنن نامفهوم بعدم میبینیم سرکاریه

نه عزیزم ، واقعی هس ، ببخشید متوجه نشدم جواب بدم