2777
2789
عنوان

من خیلی خسته ام 😔☹️

167 بازدید | 20 پست

واقعا دارم میگم اینا حرفای ته قلبمه میخوام اینجا بنویسمشون که اگه مردم حرفام جای مونده باشن 

اولش بگم که واقعا ادم ناشکری نیستم و بازهم میگم خدایا شکرت 

از بچه گیم همیشه حسرت داشتن لباس خوب به دلم مونده حتی لباس نداشتم چه برسه به بد بودنش 

خیلی وقتا دلم کاردستی یا کلاس هنری میخواست ولی پول نداشتم شرکت کنم دلم پر میزد برای داشتن یه دفتر فنری 

حسرت داشتن چکمه تو بچگیم مونده به دلم 

هیچ وقت حامی نداشتم همیشه تو دعوا های بچیگم با دوستام پشتم خالی بود کسی نبود ازم دفاع کنه با این که واقعا حق با من بود 

اعتیاد پدرمو دیدم خیانتشو دیدم تجاوز رو تجربه کردم و تا الان هم کسی خبر نداره و چندبار فکر کنم تو سایت فقط لو دادم 

با این که خیلی تلاش میکردم ولی حتی یکسال هم جزو شاگرد اولا نبودم 

همه منو خنگ ختاب میکنن حتی خانوادم و نزدیکام 

تاحالا تو زندگیم کسی ازم تعریف نکرده یا از من خوشش نیومده حتی بوه های خیلی کوچلو هم از من فرارین و پیشم نمیان 

هیچ وقت کسی دوستم نداشته هیچ وقت 

حتی کسی بغلم هم نکرده 

قیافم خوب نیست با این که قدم بلنده و پوستم سفیده اما به شدت لاغرم و چشام ریزه و مشکل اسخوان بندی صورت دارم پاهام شبیه پاهای اردکه 

تا حالا هرچیزی از خدا خواستم و اروز کردم بهم نداده یه مدته دیگه زندگی نمیکنم فقط نفس میکشم 

خیلی حسرت تو دلمه خیلی زیاد 

بزرگ ترین حسرت زندگیم چیزیه که چهارسال بیشتره دارم براش تلاش میکنم ولی نتیجه نمیده دیگه واقعا خسته شدم 

کشش ندارم واقعا خستم 

هرچی هم دعا میکنم فایده نداره انگار خدا مونو نمیبینه 

خیلی خسته ام و به معنای واقعی بریدم 

تاوقتی همینجوری ب خودت انرژی منفی بدی 

همینطوری هم برات پیش میاد

خداروشکر گفتنت با گلایه هات متناقضه

وقتی واقعا از ته دل از داشته هات راضی بودی

اونوقته که سیل فراوانی روانه میشه بهت

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا کردن چیزی حل نمیشه پاشو تلاش کن یکمم رو اعتماد بنفست کار کن دختر

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

جا نزن بابا ادامه بده از همین الان تغییر کن بیشتر به خودت برس به خودت اهمیت بده یه کار پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه به ظاهرت برس(منظورم این نیس بری سر تا پاتو تزریق کنی)اعتماد بنفس نداری اصلا تو

کتاب بخون زیاد

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
گلایه نمیکنم واقعا حرفای ته دلم بود ‌

خب حرفای دلت کلا انرژی منفیه

طبق قانون جذب هرچیو ب خودت بقبولونی

همون برات پیش میاد

پس سعی کن چیز خوب بگی حتی ت دلت حتی ب دروغ

خب حرفای دلت کلا انرژی منفیهطبق قانون جذب هرچیو ب خودت بقبولونیهمون برات پیش میادپس سعی کن چیز خوب ب ...

قانون جذب خو الکیه 

هزار بار کل قانون هاشو انجام دادم 

من با احترام این جذب و مذبا رو قبول ندارم

قانون جذب خو الکیه هزار بار کل قانون هاشو انجام دادم من با احترام این جذب و مذبا رو قبول ندارم

اهان پس اگ قبول نداری ک هیچی