یکی بود همچین کاری کرد ن دلم سوخت ن چیزی ، کسی ک بخاطر یه ادم دیگه خودکشی میکنه ادم ضعیف و احمقی بیش نیست ک مشکلات عدیده ی روانی داره باید بره خودشو درمان کنه ، اونم قرص خورده بود ولی زنده موند با کلی ایراد و نقص
مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.
من فقط این میگم من شوهر سابقم نظ امیه و بخاطرش کارش چند روز فکر میکنم اگه بمیره من خیلی ناراحت میشم و واقعا نگرانشم..وگرنه راه ما جداست دوتا زندگی مستقل داریم ولی دلیل نمیشه من ناراحت نشم چون بهرحال بهترین خاطرهام با او بود