2777
2789
عنوان

بفهمه فوشم میده

94 بازدید | 4 پست

دوستان من یه اکس دارم خیلی خیلی ادم خوبیه .یعنی انقدر که کاری و مودب و سرسنگینه هر بار بهش فکر میکنم عاشقش میشم .این اقا یک سال و‌ نیم پیش باهاش بحثم شد ...سر اینکه‌ ایشون یه رفیق دختر داشتن که من ازش متنفررر بودم . هر بار بهش میگفتم این خیلی داره تیک میزنه باهات ...اون فکر میکرد حسودی دخترونس .

ولی یه شب یه شات ازش فرستاد که دیگه گفتم نمیخوای اینو جمعش کنی خیلی داره نازتو میکشه ها .اونم از حساسیت هام خسته شد گفت تو که بهم اعتماد نداری بیا تمومش کنیم .

فردای همون روز بهم پیام داد حرف تو درست بود انگار دخترا میفهمن تو دل هم چه خبره . بهم پیشنهاد داد و من ردش کرد شات از همه چی هم برام فرستاد ...ولی باز ناراحت بود که بهش احساس بی اعتمادی دست داده گفت اما دیگه تموم شده همه چی شروعش نکنیم بهتره .بهم اعتماد نداری و این حرفا روز و شب برامون نمیزاره .

منم اون وسطا چون واقعا دلخور بودم ازش بهش گفتم تو‌ خیلی بی غیرتی ... و ایشونم واقعا اینجوری نیست خیلی بینهایت بهم احترام میزاشت نمیدونم چی شد اون لحظه اینو‌ گفتم .

بعد از اون جریان دیگه اصلاااا دوسم نداشت .

ازش خبر دارم خیلی در حال پیشرفته کلا ایشالا همیشه موفق باشه .

ولی من چون خیلی دوسش داشتم دلم نمیاد به کسی دیگه فکر کنم. الان یه مرض افتاده توم و دارم به شماره ایش که بلاکم کرده اس ام اس میدم ... میدونم نمیخونه میدونم تنظیماتشو جوری گذاشته که بلاک شده ها برای نوتیفم نیاد ...

ولی اینکه شماره این ادمه خیلی حالمو بهتر میکنه . اینکه به اون دارم پیام میدم باعث میشه مغزم بهتر کار کنه چون‌ همیشه تو مشکلاتم بهترین راه حل های روی زمینو‌ بهم میداد ...

بفهمه عصبانی میشه میدونم ...همیشه بهم میگفت تو بدترین شرایطم غرورتو حفظ کن ...

ولی نمیدونم وابستگی عجیبی پیدا کردم به اس ام‌ اس دادن بهش توی شرایطی که لازمه بهتر و با تمرکز تر فکر کنم .

چیکار کنم یکم دعوام کنین بهم بر بخوره نرم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیفهمی بهانه سرت دراورده؟احتمالا باهمون دخترم باشهوقتی شکت درست بوده بی اعتمادی چیه😂

ن ببین کلا خسته بود از اینکه به این و اون گیر میدم ...

میگفت تو بهم اعتماد داری نباید نگران اینا باشی چون خودم بلدم چجوری اگه خطایی ازشون سر زد باهاشون قطع ارتباط کنم .حرفشم منطقی بود واقعا چیزیو ازم پنهان نمیکرد .ولی من خیلی حساس میشدم همش اینده رو پیشبینی میکردم اعصابش خورد میشد ‌.اونم کلا خیلی تایم زیادیو کار میکرد وقتی میومد خسته بود