2777
2789

امروز رفتم اتاق دخترم یکم مرتب کاری همیشه معمولا یا خودش تنها یا با کمک پدرش تمیز میکنه امروز رفتم خودم مرتب کنم

دیدم یه تیکه پوستر از زیر کمدش زده بیرون خم شدم برداشتم دیدم بوی جیش بدی تو بینیم زد یه سی دی بود که جلدش پوستر خوده فیلمه بود من اهل فیلم نیستم همسرم یبار از خونه دوستش یه عالمه فیلم اورد اینم توش بود چون جلدای همشون تقریبا یه شکل بود و روش عکس و خلاصه داستانش بود من همشونو ریختم دور نمیدونم اینو چطور و چه زمانی برداشته و قایم کرده اون زیر 

راجب بوی جیشم ازش سوال کردم گفت دسشوییمون خراب بود تو نذاشتی برم جیش کنم منم اومدم تو اتاق خودم جیش کردم ما سرویس بهداشتیمون بخاطر رسوب سریع پر میشد ولی قابل استفاده بود و ما خودمون ازش استفاده میکردیم خداشاهده بهم نگفت میخوام برم دسشویی جالب اینه خودشم تند تند میرفت دسشویی و عجیبه اینجور میگه راجب اون فیلمع هم پرسیدم چرا اوردی اینجا اول سرشو انداخت پایین ابراز پشیمونی و شرمندگی کرد ولی بعد یه دقیقه سریع از اتاق رفت بیرون گفت واااای من چه گرفتاری شدم از دست تو کی از شر تو خلاص میشم و من هاج و واج قفل کردم تهدیدش کردم به رفتن گفتم میرم خونه بابام تو با داداشت و بابات خوش باشید ک گفت اگ بگم نمیری؟ گفتم بگو متقاعد بشم نمیرم گفت من خوشم اومد از جلد این فیلم واس همین نگهش داشتم اینم بگم ما دستگاه دی وی دی پلیر نداریم و فیلم رو ندیده فقط جلد روش اسم فیلم رو زده Step up

من دارم سکته میکنم تمام تصوراتم خراب شد خیلی ناراحتم چند وقته میگه بیار داداشو رو شکم من بذار بخوابه و دیشبم همینکارو کرد

داداشش هم ۱سال و ۱ماهشه بعضی وقتا تو بازی هاشم یجور وانمود میکنه که داداشش شوهرشه و خودش زنشه بارها توضیح دادم این برادرته شوهر با برادر فرق داره برادر نمیتونه شوهر ادم باشه ولی میگه من دوس دارم با داداشم ازدواج کنم چه خاکی بریزم سرم انگار همه چیو میدونه اصلا تو عالم بچگی نمیگه یجوریه رفتارش انگار همه چی میدونه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بچس دختر دایی من به مامانش می‌گفت من باید با تو ازدواج کنم تو زن بابا نیستی گریه میکرد بچه هستن بابا فکر نکن به چیزی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اسی بمیرم برات💔ناراحت شدم ببرش پیش مشاور تاباهاش صحبت کنه

چرا بمیرید براش مگه چیه؟ 🙂

انسانه و این چیزا تو کودکی هست 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

چه دارک 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

چیزی نیست گفتی فیلم حالا گفتم چه فلیمی بوده خوب شاید جذب عکسش شده دخترو پسر هستن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
۶

پس طبیعیه! بچه تو این سن بصورت غریزی علایم جنسی از خودشون نشون میدن. یه خانومی میگفت دختر شش سالم خودشو میماله به بالشت و ......! تا آخرش میرفت بچه! مشاور گفت طبیعیه دعواش نکنید فقط وقتی دیدید اون علایمو داره زود شرایط محیطو عوض کن 

مثلا بگی پاشین بریم کارتون ببینیم

بریم خوردنی بخوریم

یا هرچی که از اون فضا دور باشه

استپ اپ فیلم رقص خیابونیه چقدر شلوغش کردی صحنه جنسی هم تا جایی که یادمه نداره

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ببخشید همسرتون فیلما رو که اورده بودن کجا دیدید پس؟ از کجا مطمئنید محتوای فیلمو ندیده؟

عزیزم اصلا نمیدونم چرا اورد من ندیدم همسرمم ندید یه مدت موند تو خونمون بعدش ریختم بیرون چون دستگاه نداشتیم ببینیم تعدادشونم زیاد بود بیخودی جا اشغال کرده بودن 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷