2777
2789

یه گربه تو کوچه پشتی از صبح ناله میکنه پنجره باز کردم دیدمش، از غذا خشک سگم ریختم واسش حالا سگم قهر کرده خوابیده یه گوشه چون دید غذاشو ریختم پایین

دنیاشون خیلی بامزس

کاشکی یادمون باشه این روزا هم گرمه هم صداهای ترسناکی میاد، برا سگ و گربه‌ها غذا و اب بذاریم🙏❤️

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دوست داشتم درباره زندگی قو ها بدونم🤣🤣🤣

فقط میدونم اگر جفتشون بمیره انقد اواز غم میخونن تا خودشونم بمیرن🥺

من خیلی دلم میخاد یه گربه به سرپرستی بگیرم اما هم خونم کوچیکه هم پسرم سابقه آلرژی داره

الرژی رو نمیدونم چطور بشه رفع کرد

اما گربه واقعا تمیزه نیازه به گردش نداره هیچ‌جا جز خاکش دسشویی نمیکنه، اگر در توانم بود یدونه گربه به سرپرستی میگرفتم ولی خب سگم ۳ سالشه کنار نمیاد

سلطونعلی خوبه🤣🤧

سلطونعلی هنوز پدرش نیومده مادرشو بگیره لامصب یکی نیست بگه مرررررد همسنای تو نوه دارن😂😂😂

الرژی رو نمیدونم چطور بشه رفع کرداما گربه واقعا تمیزه نیازه به گردش نداره هیچ‌جا جز خاکش دسشویی نمیک ...

آره خیلی راجع بهش تحقیق کردم

اما گربه واسه بازی فضا میخاد

تو آپارتمان ۱۰۰ متری خودمون جا نداریم. میترسم حیوون اذیت بشه....

اما خیلی ناز و ملوسن 

من عاشق بریتیش شورت هیر گلد هستم

غش میکنم براش

سلطونعلی هنوز پدرش نیومده مادرشو بگیره لامصب یکی نیست بگه مرررررد همسنای تو نوه دارن😂😂😂

نگران نباش همین روزا از راه میرسه با اسب سفید🤕🤣😝

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

من خودم به شدت حامی حیوانات مخصوصا حیوانات شهری مثل گربه ها هستم

ولی با غذای آماده دادن مخالفم

چون شما وقتی غذای آماده جلوی این گربه میریزید تلاشی واسه بدست اوردن یا شکار غذاش نکرده و به مرور طی سالها این خوی  و طبیعت شکارچی بودنشون از دست میدن و نمیتونن شکار کنن اگر غذای آماده بهشون ندن میمیرن و از طرفی زنجیره غذایی جانوران از هم گسسته میشه مثلا گربه ها موش و سوسک نمیتونن شکار کنن و موش های خیابونا و سوسک های فاضلاب زیاد میشه و به منابع انسانی صدمه میزنن و آفات و جوندگان و فضله ها همه جا رو میگیره 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

آره خیلی راجع بهش تحقیق کردماما گربه واسه بازی فضا میخادتو آپارتمان ۱۰۰ متری خودمون جا نداریم. میترس ...

این نژادا که گفتی معمولا تنبلن، دی اس اچ یکم شیطونه

یدونه ازین فضای بازیای خودشون رو بگیری اوکیه نیم متر جا میگیره

به مرور سبک زندگی حیوون خونگی به خودمون شبیه میشه تایم خواب تایم بازی کجا بشینه چی بخوره عادت میکنه

من خودم به شدت حامی حیوانات مخصوصا حیوانات شهری مثل گربه ها هستمولی با غذای آماده دادن مخالفمچون شما ...

با صحبتت موافقم، اما وقتی یه گربه یا سگ میبینم اسیب دیده دم پا دست گوش قطع شده اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم