2777
2789

مادر یکی از دوستام کارش درست کردن محصولات خونگیه

سوسی و کالباس و ژامبون و همبرگر خونگی

خیارشور ترشی شور سرکه سیب و اووووه هرچی بگی

خدا شاهده انقددددد فروش داره و انقد مشتریاش زیاده که شاید نصف سفارشو بخاطر حجم بالای سفارش نمیتونه بزنه و همون اول میگه تایمش یکم طولانی میشه تا طرف بدونه

خدا وکیلی محصولاتشم عالیه مزه بهشت میده ما همیشه ازشون میگیریم کباب تابه و همبرگر ۹۰ درصد میزنه عشق میکنی

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کارت تمایز داشته باشه وگرنه افرادی که درست میکنند زیاده و مهم تر از همه اینکه بو و طعم مناسبی داشته باشه وگرنه مشتری سخت ازت میخره چون من خودم بارها افراد مختلفی که درست میکردن رو محصولشون رو تست کردم ولی فقط مشتری ثابت یک نفرشدم 

بافتش طعمش بوش و بهداشتش خیلی مهمه

درکل کار پرزحمتی هست و سودش معمولیه

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰