2777
2789
عنوان

فقط از خوبی های متاهلی بگید

100 بازدید | 6 پست

از خوبی های زندگی مستقلِ متاهلی بگید.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اگر یار خوبی کنارتون باشه که از شما حمایت بکنه،داشتن یک خونه و زندگی مستقل که همه چیزش دست توئه خیلی قشنگه.

علی الخصوص اگر عاشق روزمرگی و آشپزی و... باشی.

من خودم از ترکیب درس خوندن و کتاب خوندن و فیلم و سریال های خیلی خفن دیدن با داشتن یک خونه مستقل برای خودم وه خانم اون خونه هستم و انجام روزمرگی هاش و علی الخصوص پختن و خوردن غذاهای خوشمزه لذت میبرم.

البته که دنیای دخترونه و مجردی هم بسیار بسیار جذاب و خاصیت خودش رو داره دختر خونه بودن:)حتی من یک مدت غصه میخوردم که چرا دیگه دختر خونه نیستم اما نگرشم تغییر کرد و الان فکر می کنم که هر کدوم خوبی خودش رو داره و به جای خودش

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه که اصلا از خوبی های متاهلی نمیگه کسی🤣

دگ لازم نیست همش فامیل و تحمل کنی و توی همه مهمونی هاشون شرکت کنی😁

چون خودت تصمیم میگیری🤣🤦‍♀️

دوتایی باهم میرید اینور اونور عشق و حال و نیاز نیس همیشه مامان و بابا دنبالت باشن و بپانت . 

یه همدم داری که میتونی باهاش صحبت کنی 

یکیو داری نازتو میکشه

قربون صدقت میره

اشپزی میکنی چون میدونی یکی هست که به دسپختت نیاز داره

وقتی میفهمی یه مرد داره بخاطر زندگی تو تلاش میکنه کلی عشق میکنی خیلی چیزای دیگم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏