2777
2789

بدنسازی خوبه ولی برای بانوان یوگا هم خیلی خوبه چون آرامش بخش تره 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اره بدنسازی خوبه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوگا هم تاثیر داره رو پر شدن بعضی قسمتای بدن؟

بله تا حدی

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

جدییی،چقدر خوب،خودتون انجام میدین؟

نه هنوز  والا، من عمل مینی بای پس  کردم  چند ماهه،دارم وزن کم میکنم ، باید ورزش کنم عضلاتم از بین نره و شل نشه بدنم ورزش برام واجبه ،یه مربی تو اینستاگرام دیدم  زنجان بود بهش پیام دادم که برنامه بگیرم شروع کنم که این قیامت به ما شد همه چی قطع شد!!!

نه هنوز والا، من عمل مینی بای پس کردم چند ماهه،دارم وزن کم میکنم ، باید ورزش کنم عضلاتم از بین نر ...

عه چ بد

خیلی اوضاع بدیه ایشالا زودتر درست بشه

بدون اینستا و تلگرام واقعا سخته😂

مرسی از راهنماییتون عزیزم❤️