2777
2789
عنوان

بی مادر و پناه و غمخوار شدن

89 بازدید | 6 پست

دوستان غم بی مادری چطور تحمل میکنید دارم می‌سوزم از نبودنش وقتی که ناراحت و بی پناهی شدید میگیرم و از همه دنیا دلم میگیره فقط دلم میخواد باشه ولی نیست حتی بودن کنارش بدون آغوش یا صدایش هم آرومم می‌کنه ،دلم میخواد جایی فریاد بزنم از اینکه چرا زندگی من اینطور شد چرا دنیا باهام آنقدر بد کرد چرا دیر اومد و زود رفت 🥹😭😭چند روز حالم بهتر شده بود باز هم با یه حرف یاد بی کسی ام افتادم اینکه عزیزترینم که با  تمام وجودم عاشقش بودم رفت فقط بگید چکار میکنید چندماه درگیر این سوگ‌ هستم و وقتی بهش فکر میکنم سردرد میگیرم و مغزم انگار داغ می‌کنه مثل کامپیوتر😭😭😭

هیچ کاری نمیتونی بکنی بجز تحمل کردنتسلیت میگم گلم داغ مادر خیلی سخته خدا بهت توان صبر کردنو‌ بده

ممنونم،نمیشه تحمل کرد وقتی ناراحت و دلخور میشدم یا از کسی عصبانی میشدم و حوصله نداشتم کنارم بود تو شاد ترین لحظه هاشو هم به فکر من بود وقتی غم داشتم کمکم میکرد دلداری ام میداد حتی بودن کنارش ،اغوش گرمش آنقدر آرومم میکرد که همه چیز داشتم اما الان بیکس شدم و حتی دوستانم هم آرومم نمی‌کنند چون او نمیشن اون فوق العاده مهربان و با قلب بزرگ و شریف بود😭😭🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم،نمیشه تحمل کرد وقتی ناراحت و دلخور میشدم یا از کسی عصبانی میشدم و حوصله نداشتم کنارم بود تو ش ...

عزیزم درکت میکنم ولی هیچ کاری نمیتونی بکنی برو پیشش براش فاتحه بخون همونجا گریه هاتو بکن سبک میشی واسه بقیه اموات هم قاتحه بخون کمک میکنه حالت بهتر بشه 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم درکت میکنم ولی هیچ کاری نمیتونی بکنی برو پیشش براش فاتحه بخون همونجا گریه هاتو بکن سبک میشی وا ...

ممنون عزیزم ،نمیدونم دلم فریاد زدن میخواد الان هم تهران خطرناک یکم که آرام بشه میرم جای خلوت کمی آروم بشم نبودنش بیتاب و بی‌قرارم کرده😥

ممنون عزیزم ،نمیدونم دلم فریاد زدن میخواد الان هم تهران خطرناک یکم که آرام بشه میرم جای خلوت کمی آرو ...

خدا بهت صبر بده گلم ❤️❤️❤️

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚