2777
2789

یه مدتی همش می‌نوشتم درباره اینکه می‌خوام همسر آینده ام چه شکلی و چجوری باشه خصوصیات اخلاقیش چی باشه مثلاً گفتم قدبلند مو های نرم و پر ومشکی  یه خانواده کم جمعیت یه خواهر یه بردار ذرآمد مثبت پنجاه و... اخلاقی شوخ طبع  خیلی منو بخواد و اینا

حالا سرتونو درد نیارم من اینارو تو دفترم نوشته بود جالب اینه با یه پسری آشنا شدم کاملا اتفاقی ویژگی های ظاهریش حتی بهتر از چیزی بود که میخواستم قد ۱۹۰ موهاپررررر ومشکی چهره مردونه وحذاب  از لحاظ پرستیژ شغلی تویه سطحیم ولی اون درآمدشم مثبت پنجاه بود یه خواهر چیه بردار داشت و مستقل بود و ازهمه مهم تر خیلی از من خوشش میومد حتی نوشته بودم که مدام ساعت بپوشه و این ویژگی هم داشت حالا قسمت تلخ ماجرا اینه که من تو دفترم نوشته بودم وفادار باشه معتقد باشه عشق اولش باشم ولی فهمیدم سابقه شکست عاطفی داشته و یادم وفادار بنظر نمیومد بنظرم یکم هول بود .... چراااااا واقعا چرا اینجوری شد دوستان بنظرتون اشتباهم چی بوده تو نوشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهی نداشتی همه این هایی که گفتی آرزوی هر دختری هست ولی به نظر من وفادار بودن از همه این نکاتی که ...

آفرین دقیقاااا منم تو نوشته هام به وفاداری خیلی تاکید کرده بودم بخدا اگه این آپشنم داشت دیگه کارتموم بود😂

دنیای سحرامیز نیست که هرچی بنویسی بشه!!!

🤣🤣🤣🤣🤣

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

[QUOTE=385505975]طرز فکرت راجب مردا چیه؟ مردا وفادارن یا بیشتر فکر میکنی همه شون هول و خرابن؟[/QUراس ...

دقیقا اشتباهت همین جاست

تو هر فکری کنی اونو جذب خودت میکنی

قانون جذب فقط نوشتن نیست

تصور و تفکر بخش بزرگی از قانون جذبه

کی بهتر از من که بهترینم💃