2777
2789
عنوان

ذکری برای ثروتمندشدن😍

133 بازدید | 13 پست

اللهم صل علی محمد عبدک و رسولک و صل علی المومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات»

دریک ساعت مشخص روزانه ۱۲۱باربخونین باطهارت 

وبشرط پایبندی 

حدودده تا۱۵ دقیقه طول میکشه زیادوقت گیرنیست 

بین نافله وفرض نمازصبح صدمرتبه سبحان الله وبحده سبحان الله العظیم استغفرالله اینم خیلی خیلی موثره 

چنتاذکردیگم هست که یه روزدیگه میذارم

@لیداخانوم۲۷‍ 

@تپلو92‍ 

@ستفنگدار‍ 

@گرشارضایی2‍ 

@مهرسا_00‍ 

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

@parpariiiiiiiiiiiiii

@maman_e_hsttti‍ 

@atena_r‍ 

@neda_mechanic‍ 

@light_80‍ 

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

@fatemeh6077‍ 

@peransa75‍ 

@khoda_barayam_bas_as‍ 

@khoda_barayam_bas_as‍ 

@خودواقعیمم‍ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت تجربه کردی؟

دومی روآره همیشه میخونم اولیم میخوام ازاول ماه شروع کنم 

دومی خداروشکرخداوندنذاشته محتاج کسی شم 

خب پولدار بگو زندگی تو بالا شهر چطوره ؟ چه کشورایی سفر کردی ؟ روتینت چیه ؟

من کی گفتم پولدارم؟

خب پولدار بگو زندگی تو بالا شهر چطوره ؟ چه کشورایی سفر کردی ؟ روتینت چیه ؟

الحمدالله محتاج بنده هانشدم ودست جلوکسی دراز نکردم 

ودیگم اینکه ازنظرشرعی من نمیتونم تنهایی جایی برم وجنوب بلوچستانم

دوست داشتی بخون نمیخونی بحث الکی درست نکن خواهشا