سلام من ترازم شده ۶۲۰۰ منطقه یک تبریز من دعوت نشدم ۳ روز گریه کردم چون خیلی تلاش کردم فقط اشتباهم این بود که دیر شروع کردم یعنی نمیدونستم چجوری شروع کنم ۵ ماه خوندم ولی دعوت نشدم الان مامانم تیکه میندازه بهم که اونقد پول خرج کردیم آخرش هیچی نشدی الان نمیدونم چیکار کنم نمیدونم با ابن تراز میشه یه رشته دیگه خوند یا نه الان پشت بمونم یا نه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از هیچی نا امید نشو اول از همه باید برنامه ریزی کنی که آدم موفق ها چطور خواندن بعد کتاب های خوب مثل جامع های خیلی سبز برای همه دروس و مهر و ماه هم برای فلسفه منطق و اقتصاد و تاریخ جغرافیا داشته باشی و ....
عزیزم منظورم از همه ، همش بود یعنی الهیات، ادبیات ، ادبیات عرب معلم ورزش و ابتدایی کار و فناوری هن ...
زدم ولی قسمتم نبود دیگه فکر نکنم به اعتراضم جواب بدن چون ۳ هفته پیش به درصد فلسفه و اقتصادم که مطمئن بودم زیاد میاد اعتراض زدم حتی نگاهم نکردن هیعی اینم شانس ما جوانی ما سهمیه دار ها دعوت میشن نه من