2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاید یه لحظه

107 بازدید | 15 پست

من ۵ روز مونده به پریودم صبح ساعت ۵ دلدرد شدید پریود داشتم دیدم چند قطره خونریزی دارم

بعدش دیگه هنوز هیچی ندیدم این طبیعیه یا نه؟اخه ۵ روزم مونده 

هعی روزگار وحشی

اقدامی ؟؟

یا لانه گزینی یا هورمونات بهم ریخته

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتاپیکای پریودی حالم بهم میخوره اه بس کنین دگ چندشا

تاپیک هرکی میری پریودم فلان روزه بسان انقدر ازم خون رفت انقد نرفت

ایش

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

ازتاپیکای پریودی حالم بهم میخوره اه بس کنین دگ چندشاتاپیک هرکی میری پریودم فلان روزه بسان انقدر ازم ...

از تاپیک پریود بدت میاد متنشو میخونی چیزی ننویس

ببخشید تو سایت زنونه از تخت خوابشونم مینویسن

سوالمو نپرسم؟

هعی روزگار وحشی

نه محردم

پس یا استرس داشتی یا کار سنگین کردی 

که هورمونات بهم ریخته

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

از تاپیک پریود بدت میاد متنشو میخونی چیزی ننویسببخشید تو سایت زنونه از تخت خوابشونم مینویسنسوالمو نپ ...

مسلما نمیخونم ولی دگ کفری شدم انقدر زیاده🤮🤮🤢🤢

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

خیلی استرس داشتممیترسم طبیعی نباشه

نه بابا 

ولی اگه میتونی یه ازمایشم بده که یه

وقت عفونت چی،ی نداشته باشی

اولین باره اینجوری میشی

نه بابا ولی اگه میتونی یه ازمایشم بده که یه وقت عفونت چی،ی نداشته باشیاولین باره اینجوری میشی

ازمایش تازه دادم همه چیز اوکی بود

راجب عفونتم تغییر خاصی احساس نکردم خیلیم رعایت میکنم بس که میترسم... 

هعی روزگار وحشی

ازمایش تازه دادم همه چیز اوکی بودراجب عفونتم تغییر خاصی احساس نکردم خیلیم رعایت میکنم بس که میترسم.. ...

خداروشکر 

پس از استرس اینجوری شدی 

اره احتمالامرسی خوشگلم از راهنماییت💚

فدات جیگر