2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ازینکه اومدین😍😍  داستان من خیلی مفصله نمدونم از کجا بگم مامانم مجبورم میکنه زیاد کار کنم و خب همونطور ک میدونید کار سنگینیه و منی ک ۲۰ سالمه نمیتونم یک سره پای چرخ بشینم 

امروز از باشگاه اومدم خسته و بی حوصله هنوز نزاشت یکم استراحت کنم گفت حالا ک تغذیه بعد باشگاهتو خوردی بیا این کارارو بزن ک میخواد بیاد دنبالش من  بخواطر اینکه سال ها از وقتی عقلم یکم کامل تر شده بهش گفتم زندگیش و درست کنه و ی فکری بکنه حداقل بخاطر من اما کاری نکرد  و وقتی باهاش حرف میزنم فقط گوش میکنه برای همون من کینه ازش تو دلم انبار شده

درکت می کنم.مادر بزرگ مادری منم همین طور بود.خوبیهایی هم داشت اما زبونش تلخ بود و خیلی وقتا هم حرف م ...

خیلی دوسش دارم ولی منم ادمم منم اعصابم خورد میشه از دستشون مگه من چی خواستم من یدونه بودم نمیگم بهترین زندگی میخواستم اما باید ی زندگی معمولی حداقل داشتم الانم ک دیگه خرج خودمو درمیارم ولی اعتماد بنفسم کم شده عصبی  و پرخاشگر شدم  بدترین حرفارو ب مامانم میزنم من بابامو کار ندارم اون تو منجلاب خودشه و ب شدت پر توقع و پرو هست اما مامانم نباید میزاشت کار ب اینجا بکشه خیلی زیادی خونسردو صبوره ازین چیزاش حرص میخورم برعکس منه

عزیزم.واقعا نمی دونم چی بگم.هر چی فکر می کنم راهی به ذهنم نمیرسه،جز اینکه قوی باشی و بتونی نه گفتن رو یاد بگیری.داری خرج پدر معتادتو میدی،مادرت هم به جای اینکه خودش کار کنه و یا فکری به حال اوضاعش و اینده اش بکنه داره از تو بهره کشی می کنه.

بنظر شما مامانم نباید از ریشه مشکلشو حل کنه بجای اینکه رو من و خودش فشار بیاره؟؟  خودشم خیلی اذیت شده تو زندگیش هیچ وقت طعم خوشبختیو نچشیده غیر از چند سال اول خونه داریش

عزیزم.واقعا نمی دونم چی بگم.هر چی فکر می کنم راهی به ذهنم نمیرسه،جز اینکه قوی باشی و بتونی نه گفتن ر ...

خودشم کمکم میکنه خیلی ولی سرکار هم نمتونه بره چون اضافه وزن داره و کلا سختشه کار بیرون  و اینکه الانم دیابت گرفته دیگ حالش بد میشه