2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش برگشت؟!چیکار کردی که برگشت عزیزم

اره خودش برگشت

حتی خطش عوض کرده بود

بعد ۴ ماه اینستا با پیج جدیدش استوری هام سین زد 

چندماه تلاش کردم برش گردونم دیگ رهاش کردم سرگرم زندگیم شدم بیخیال کلا خودش برگشت

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

اره خودش برگشتحتی خطش عوض کرده بودبعد ۴ ماه اینستا با پیج جدیدش استوری هام سین زد چندماه تلاش کردم ب ...

من خیلی تلاش کردم انقدر که نمیتونم بگم

شاید همین که رهاش کردی برگشته؟

من خیلی تلاش کردم انقدر که نمیتونم بگمشاید همین که رهاش کردی برگشته؟

شاید چون هرچی رها کنی جذبش میکنی 

منم خیلی تلاش کردم ولی بیخیال و سرگرم زندگیم شدم پیداش شد اصلا ت فکر برگشتنش نبودم 

شاید چون هرچی رها کنی جذبش میکنی منم خیلی تلاش کردم ولی بیخیال و سرگرم زندگیم شدم پیداش شد اصلا ت فک ...

ممنون عزیزم فک کنم تنها راه همینه چون واسه برگشتش به هر دری زدم نشد ..

درسته عزیزم ولی چی بگم خدا درد عاشقیو به جون هیچ بشری نندازه

تجربه دارم عریزم 

اون ادم اخرشم ولت میکنه من بارها باهام کات کرد اخریش ی سال طول کشید ۳ماه قبل اومدنش با ی خاستگار سنتی وارد اشنایی شده بودم برگشت اول با التماس بعد با تهدید ک برگرد از چشمم افتاده بود همه زورشو زد جلو ازدواجم و بگیره اما خب خاست خدا چیز دیگه ای بود من الان از ازدواج و زندگیم راضیم 

ممنون عزیزم فک کنم تنها راه همینه چون واسه برگشتش به هر دری زدم نشد ..

اره بیخیالش شو خودش برمیگرده وقتی اصلا فکرشم نمیکنی

تجربه دارم عریزم اون ادم اخرشم ولت میکنه من بارها باهام کات کرد اخریش ی سال طول کشید ۳ماه قبل اومدنش ...

به خاطر ایشون من حتی خاستگار های خیلی خوبمم رد کردم که اخرش اینجوری بزاره بره .. 

اگه برنگرده بیشتر پای آبروم وسطه چون خانوادم در جریانن قشنگ ی هفته قبل اینکه قرار بود بیاد خاستگاری رفت من با خانوادم صحبت کرده بودم اگه دیگه نیاد من میمونم و یه عمر شرمندگی خانوادم چون خیلی پاش وایسادم و تو روی خانوادم موندم

عزیزم خداروشکر که راضی❤️❤️

من چند بار توی رابطه بودم قبلا همیشه یرمیگشتن خودشون چون ب محض تموم شدن دیگ اصلا بهشون کاری نداشتم و ابراز دلتنی با استوری پرف هیچی نمیکردم ولی وقتی برمیگشتن قبولشون نمیکردم

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
من چند بار توی رابطه بودم قبلا همیشه یرمیگشتن خودشون چون ب محض تموم شدن دیگ اصلا بهشون کاری نداشتم و ...

کار خوبی کردی منم نشون ندادم که با رفتنش چقد خورد میشم جلو بقیه کوچیک میشم ولی الان واقن میخام که برگرده🥲