2777
2789
عنوان

پول آب

66 بازدید | 6 پست

پول آبمون اومده ۴ میلیون🫤در صورتی که اسفند و فروردین که مهمون داشتیم و مامانمم گلیم و پتو شسته بود و...اومده بود ۲۵۰۰ برای دو ماه.ولی اردیبهشت و خرداد مصرفمون کم بوده باز اومده ۴ میلیون.برای شما چقدر میاد؟حتی حیاط هم نمیشوریم.گلدون هم نداریم.ماشین هم نمیشوریم.نمیدونم چرا باید اینقدر بیاد؟

وای ما عم پدل آب زیاد میاد۸۰۰ تومن۷۰۰ تومن۶۰۰

خیلی زیاد میاد دیگه برای ما.کلا ۳ نفر بیشتر نیستیم نمیدونم چرا باید تو این دو ماه که مصرفمون کم بوده ۴ میلیون بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه جایی نشتی داریدما فلش تانک دستشویی نشستی داشت بستیمشولی برا نا ۷۰۰ تومن زیاده

نه فکر نمی‌کنم.خونمون دو طبقه اس تازه اومدیم اینجا طبقه پایینی میگه شما استفاده کردید قبلا برای ما ۴۰۰ می اومده

خیلی زیاد میاد دیگه برای ما.کلا ۳ نفر بیشتر نیستیم نمیدونم چرا باید تو این دو ماه که مصرفمون کم بوده ...

بگردید شاید لوله هاتون مشکل داره

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

نه فکر نمی‌کنم.خونمون دو طبقه اس تازه اومدیم اینجا طبقه پایینی میگه شما استفاده کردید قبلا برای ما ۴ ...

یکیو از اداره آب بیارید شاید کنتورتون مشکل داره

ما تو مجتمع هستیم

شمارشگر داره بیشتر میاد برامون

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم