2777
2789

سلام 

اسنپ ما خیلی بد اخلاق بود و...

پشتیبانی پیام دادم گفتن پیگیری میشه یا ممکنه زنگ بزنن

یعنی واقعا پیگیری میکنن و نتیجه هم میده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن هر چی گفت هر کاری که کرده به پشتیبانی بگو حتما رسیدگی میکنن

جایی مشخص نمیکنه متوجه بشم که پیگیری شده یا نه؟فعلا قسمت پشتیبانی چندجا پیام دادم گفتن پیگیری میکنیم نیاز شد زنگ میزنیم

نه بابا خیلی بی اعصاب بود انقدر غرر زد مارو مقصد نرسونده برگردوند پولم کامل گرفت

دوشب پیش ی راننده خانم گفت لغو سفر بزنم قبلش خیلی خوش برخورد بود و انگار از عمذ مهربون بود بعد نرسبده ب مقصد گفت لغو بزن.میخاستم گزارش بزنم دلم سوخت.چرا تو این شرایط باید ازم بخواد لغو سفر بزنم.من خودم باردارم با دوبچه..گفتم راستش ببخشبد من نمیتونم بلد نیستم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره بابا اصلا لغو نزن

نزدم..چقد بی انصافن ی مسافت فوق سع یا چهار هزار باشه اخه ارزش داره اعتبار خودت خراب کنی.داری با این شرکت نون میخوری

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه بابا خیلی بی اعصاب بود انقدر غرر زد مارو مقصد نرسونده برگردوند پولم کامل گرفت

کدوم شهر هستی؟

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...