2777
2789

شوهرم هر ظلم و بدي فك كنين اين چن وقت بهم كرده خيانت دروغ كتك يه ساله پي در پي خيانت ميكنه اونروز باز مچشو جلو مادر شوهرم گرفتم جلوش زدم تو سر مادر شوهرم گفتم خاك تو سرت با اين پسر تربيت كردنت بعدم هلش دادمو رفتم بيرون خانوما نگين كه واي مگه ميشه و اينا واقعا شوهرم جونمو بع لب رسونده بهش مسگم خب اگه نميخايم برو طلاقم بده ولي اون اينثد وقيحه خيانت ميكنه و حق به جانبم هست مطمعنم رابطه جنسيم داشته چيكار كنم لطفا راهنمايي كنين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزا به ذاته طرفه نه تربیتش !! در ضمن تربیت تو هم درست نیس مادرشو فحش و هول دادیش ! در ضمن .. یکم غیرت داشته باش خب جدا شو !! نشستی پای خیانتاش اونوقت فقط پیشنهاد میدی اگه نمیخوادت طلاقت بده !! خب اگه وتقعا میخواستت پی هرزگی نمیرفت که 😏 

مادر شوهر شما بهش گفته بره خیانت کنه ؟؟؟؟

شوهر شما از یه سنی به بعد ک دیگه دائما با مادرش نبوده دوستاش بودن و هزار تا چیز دیگه بوده ک باعث میشه آدم خطاهای متعدد کنه  شما الان داری فقط از شوهرت بد میگی نمیشه یه طرفه قضاوت کرد کار همسر شما ۱۰۰ درصد  اشتباهه و خیانت قابل بخشش نیست  اما واقعا همسر شما بنظرم آدم درستی نیست ک اجازه داده شما اینجور با مادرش برخورد کنی  پس نتیجه میگیریم رابطه ی شما بکل مشکل داره نه شما مناسب ایشونی نه ایشون مناسب شما 

بهتر بود سر و صدا راه نمی‌نداختی شاید واقعا مادرش هم تقصیری نداره. به هر حال سعی کن از خیانت کردنش مدرک جمع کنی وقتی زدت برو بیمارستان پزشکی قانونی و …بعد که مدرک واسه کثافت بودتش جمع شد درخواست طلاق بده و مهریه‌ت رو هم بگیر. هیچ راهی به جز طلاق واسه شما نیست

عزیز دل شما خودتم مشکل داری. 

رو رفتار هات کار کن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من میدونم ک پیامم نمیاد گفتم ی پیام بزارم..درخواست طلاق از او باشه پیگیر باشه .این زندگی ک توش احترام نباشه زندگی نیست 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...