سلام خانوما شوهرم خیلی مهربونه و هییچی برام کم نمیزازه تو زندگیمون اما شغلش خییلس سخته جوری که بی خوابی وخستگی. زیاد داره اما من هروقت بهش زنگ میکنم وقتی خستس همش بدرفتاری میکنه تند حرف میزنه الان چندماهه اصلا نتونسته درست حسابی بیاد خونه شب ک اصلا نمیاد روزا هم بعد از یک هفته یکی دوساعتی میاد و میره منم واقعا بهش نیاز دارم اما حرفم میزنم محکوم میشم به درک نکردن و….
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هم شما حق داری چون ازدواج کردی و همسرت باید نیازهای عاطفی شما رو علاوه بر نیازهای مادی برآورده کنه. هم همسرتون حق داره چون با این ساعات استراحتی که شما گفتی معلومه داره سخت کار میکنه و شغل واقعا سنگینی داره جوری که دل و دماغی نمیمونه. بنظرم باهاش صحبت کن اگه ممکنه کارش رو یکم سبکتر کنه. بهش نیازهاتو بگو و صبر کن و دیگه فشار نیار تا خودش یه راه حلی پیدا کنه
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !