2777
2789

نت که قطع شده، هیچ برنامه ای کار نمیکنه، همینجوری هم با گوشی زنگ میزنیم نمیگیره، ضروریه که یکیو از نگرانی دربیاریم ،اگه میدونین کجا میفروشن و چه شرکتی خوبه بهم بگین🙏ممنونم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قندشکن ها کار نمیکنن که اینستا باز کنم ،با وای فای بهتره یعنی؟؟الان وای فای میشه خرید نصب کنن؟

من بدون قندشکن میرم 

نمیدونم والا 

برا یکی میاره برا یکی نه 

برو یجایی به وای فای وصل شو ببین برات میاره 

لاااایک نکنننن😤
به منم بگو منم از خانوادم بیخبرم خیلی دلتنگشونم حس بدی دارم. افسرده عصبی مضطرب ازین بلاتکلیفی ها

اگر میخواید خصوصی به من پیام بدید 

براتون زنگ بزنم بهشون ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تنها ایرانم . خانوادم خارج از ایرانن

اهان خوب الان برا شمام نگران میشن😢کاش اینایی که نت رو قطع میکنن حداقل یه جایی هم برای اونایی که خانواده هاشون دور هستن و نگرانن میذاشتن با نظارت خودشون حداقل میشد یه تماس برقرار کرد😐

اگر میخواید خصوصی به من پیام بدید براتون زنگ بزنم بهشون ؟

تو رو خدا اگه میتونید برا من یه پیام کوتاه به برادرم بدید برای من ایران نیست و ۳ روزه نتونستیم باهاش حرف بزنیم ، اگه کسی راهی سراغ داره ممنون میشم بهم بگید 

من بدون قندشکن میرم نمیدونم والا برا یکی میاره برا یکی نه برو یجایی به وای فای وصل شو ببین برات میار ...

ممنونم باشه امتحان میکنم،موبایل فروش گفت قوی ترین قندشکن رو زدم براتون از نته که کار نمیکنه