2777
2789

اعتقاد دارم روز اول تحویل سال دلت هرچی باشه همون جور میمونه استرس داشته باشی دلهره داشته باشی تا تهش همونه و اینکه از هرچی بدت میاد سرت میاد

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

مثلا من میخوام یه کاری کنم توی اون کارم مشکل خیلی سخت زیاده میگم خدایا اگ این کارم خیلی خوب هس واسم نتیجه خوبی میگیرم ازش این سختی هارو آسون کن و واقعا هم جواب میگیرم ولی از نظر بقیه همش خرافات و تصادفی هس😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم زیاد خرافاتی نیستم و خیلی چیزارو قبول ندارم ولی چشم زخمو قبول دارم دیدم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اعتقاد دارم روز اول تحویل سال دلت هرچی باشه همون جور میمونه استرس داشته باشی دلهره داشته باشی تا تهش ...

منم قبول دارم

مامان یه سال موقع سال تحویل داشت جارو برقی میکشید دیگه تا اخر سال فقط کارش شده بود کار خونه

حس ششم خیییلی قوی دارم . به هرموردی هم شک کردم دقیقا همون چیز شده حالا از نظر متافیزیک میسه گفت شاید اونو جذب کردم اما وقتی درمورد یه چیزی تو دل خودم نظر میدم دقیقا همون پیش میاد .

مگه آدم خرافاتی خودش می‌فهمه اشتباهش کجاست؟

یک کلام، اگر به جادوجنبل و دعانویسی و چشم زخم و امثال چرندیاتی که هیچ پایه و اساس علمی ندارن اعتقاد دارین، یک خرافاتی دو آتیشه هستین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان