2777
2789
otc که قائدتا نیست اما معمولا به سن بالاها بدون نسخه میدن

چرا نیست ؟

آخه همچین داروی خاصی هم نیست برای استرسه 

فقط چون جزء داروهای روان همین میخواستم بدونم بدون نسخه هم میدن یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا داروهای اعصاب و روان otc نیستن و به راحتی گیر نمیاد حتی زولپیدم

ای خدا لعنت کنه دکترمو 

۴۰۰ تومن پول ویزیت میگیره بعد فقط برای یه ماه دارو می‌نویسه 

زنگ زدم بپرسم همین یه قلم رو تو سیستم بیمه وارد می‌کنه منشیش میگه ۲۰۰ تومن باید بدی 😐😐

ای خدا لعنت کنه دکترمو ۴۰۰ تومن پول ویزیت میگیره بعد فقط برای یه ماه دارو می‌نویسه زنگ زدم بپرسم همی ...

نه عزیزم نبازی به دکتر رفتن نیست بدون نسخه هم میدن .در مورد داروهایی هم که نیاز به نسخه داره میشه همون نسخه قدیمی رو باهاش دوباره خرید. سیتالوپرام ولی نسخه نمی خواد پنج ساله میخرم. از ده تا داروخونه شاید یکیش نسخه بخواد

الحمد لله کما هو اهله
ای خدا لعنت کنه دکترمو ۴۰۰ تومن پول ویزیت میگیره بعد فقط برای یه ماه دارو می‌نویسه زنگ زدم بپرسم همی ...

چندبار ازاد گرفتم مشکلی نبود

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد