2777
2789
عنوان

کارنامه هارو دادن

214 بازدید | 10 پست

من پایه نهمم و پریروز کارنامه هارو دادن 

معدلم شد ۱۹/۸۱

از نوزده کمتر نداشتم بجز مطالعات اجتماعی که ۱۸ شدم ( نهایی بشدت سخت بود استان ما)

فعلا که فرم هدایت تحصیلی رو ندادن 

نمیدونم تجربی اولویت چندم میشم علوم ۱۹ گرفتم

مدارس خاص هم ثبت نام کردم ولی آزموناش لغو شده و معلوم نیست کی برگزار بشه

بنظرتون بعنوان زاپاس بعد اینکه فرم هارو دادن برم مدرسه ی عادی ثبت نام کنم یا نه؟

و اینکه اینجا کسی هست که با اولویت ب تجربی بخونه؟ ممنون میشم جواب بدین:))

علوم و ریاضی هفتم و هشتم  ام اثر داره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

مهم شیمی زیست فیزیک خوب داده باشی 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه اون زمانا تجربی برام الویت ج بود.غیر انتفاعی خوندم 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
اذیت نشدین موقع ثبت نام ؟مثلا برای مشکل تکمیل ظرفیت و اینا ؟

چرا شدم ولی بالاخره ثبت نام کردم الویت اول با الف هستش یکم باید صبر کنی نترس اون زمان من حالم خیلی داغون بود 

اگه هفتم هشتمت اوکی باشه الف میشی

دوست من با ب رفت تجربی شاهد

و اینکه مال ما ۳ سال پیش بود و ۲ مرداد اعلام شد نتایج

ثبت نام رو دوستای من تا شهریور ادامه دادن

من ثبت نام نکردم مدرسه عادی اگرچه اصلا هیچ ایده ای نداشتم قبول میشم یا نه

بنظرم صبر کن 

ولی معلوم نیست اصلا امسال برگزار بشه یا نه؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

هر وقت فرم هدایت تحصیلی دادن برو پیش ثبت نام کن حتما 

اگه مدارس خاص نتونستی بری تا اون موقع ظرفیت مدارس عادی پر میشه تجربی مدرسه عادی هم نمیتونی بری 

ضمنا معدلت بالاست تجربی میاری نگران نباش

هر وقت فرم هدایت تحصیلی دادن برو پیش ثبت نام کن حتما اگه مدارس خاص نتونستی بری تا اون موقع ظرفیت مدا ...

هدایت تحصیلی اومد الف شدم تجربی خدا رو شکر😍

بله رفتم مدرسه مورد علاقم راحت پیش ثبت نامم کردن حالا تا جواب آزمون مدارس خاص بیاد