2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه🥲💔

31715 بازدید | 145 پست

بچه ها قبلنا با یکی توی رابطه بودم خیلیم رابطه سمی بوده کات کردیم بعد ی مدتی هرچند وقت ی بار میاد عکسامو واسم میفرسته توهین میکنه و تهدیدم میکنه بخدا حتی مریض شدم الان از استرس دارم میمیرم هی بلاکش میکنم هی از برنامه های دیگه میاد تهدیدم میکنه الان تازه بیدار شدم دیدم واسم عکسمو فرستاده میگه این اوایلشه بعدیا ی چیز دیگه ن💔

میترسم کاری بکنه تو ی شهریم و اصلا شرایطشو ندارم برم ازش شکایت کنم یا با کسی در میون بزارم نمیدونم چیکار کنم خیلی ترسیده م😭

با پلیس فتا در میون بذار

بدون اینکه کسی بفهمه چوب تو....آستینش میکنن

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پلیس فتا بدون هیچ شکایتی تلفن و بده دست مامور که بهش زنگ بزنه بگه عواقب کارش و 

خودش مثل سگ می ترسه 

یکی از بچه های نی نی سایت همین کار و کرد پسره گورش  و گم کرد 

فقط پلیس فتا زنگ زد به پسره بهش گفت به جرم تهدید دختر جوون زندانی داری اونم الفرار

نترس بگو بمنچه پخش کن معروف بشم اگه تو وانمود کنی می‌ترسی اون هی تکرار میکنه

هنوزم چشمای تو،مثه شبای پرستاره‌ست:))کاش یروزی منم تیکر بارداری بزنم ،بچها دعا ‌کنید منم بچه دار بشم منم مامان بشم:)