2777
2789
عنوان

دیابت

130 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

یه سئوال برام پیش اومده به نظر شما دیابت برای یه دختر مجرد عیب و نقص محسوب میشه؟

۲۲ سالمه و از ۹ سالگی دیابت دارم خداروشکر هیچ مشکلی ندارم ولی همش فکرم درگیره ک عیب محسوب میشه؟ هنوز خانواده ام خاستگاری رو راه ندادن ولی ذهنم درگیره نکنه از کسی خوشم بیاد و این موضوع رو بفهمه بخواد پا پس بکشه یا اینو سرکوفت کنه بزنه تو سرم لطفا هر کی تاپیکمو دید جواب بده برام خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا نقص چرا خیلی ها میتونن دیابت داشته باشن اصلا خودتو درگیر نکن کسی هم راجش سرکوفت زد بهت ،بزن ...

اصلا دست خود من ک نبوده اون موقع یه شوک بزرگ بهم وارد شد و دیابت گرفتم

از قبل باید بگید که بعدا به سرکوفت نرسه، چون با آگاهی ازین مشکل اومده ازدواج کرده دیگه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

اصلا دست خود من ک نبوده اون موقع یه شوک بزرگ بهم وارد شد و دیابت گرفتم

همین دیگه اصلا نگرانش نباش اگه یه نفر فکر کن این نقصه لیاقتتو نمیتونه داشته باشه

دلمه برگ میخوام ☝🏼