2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوبار ای یو ای ناموفق داشتم.الانم کاشت کردم و در انتظار بسر میبرم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
انشالله که جواب بگیری عزیزم من اینجا هرکیو دیدم از آی یو آیش نتیجه نگرفته. یعنی کلا آی یو آی جواب ...

بنظرم امارش از هر 100 نفر یکیه.من که از نزدیک ندیدم کسی با ای یو ای باردار بشه.تو مرکزی که میرم واسه ای وی اف همه ای یو ای ها بی نتیجه بود.بنظرم ای یو ای فقط بازی با روح و روان ادمه و هزینه اضافی.ادم وقتی داره بدنش رو به دارو میسپاره و هزینه میکنه و 14 روز انتظار بی بی چک میکشه بره ای وی اف بهتره دیگه یه دفه تیر خلاصی رو میزنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بنظرم امارش از هر 100 نفر یکیه.من که از نزدیک ندیدم کسی با ای یو ای باردار بشه.تو مرکزی که میرم واسه ...

عزیزم انشالله که این ماه جواب بگیری.

ولی من نمیتونم داروی خاصی مصرف کنم واسه همین آی وی اف هم برام منتفیه.

چون سه ماه پیش که میخواستم آی یو آی کنم ۳تا اچ ام جی زدم که بهش حساسیت نشون دادمو تب و لرز کردم و دست و پام پر شد از تاولای قرمز که من شب یلدا زیر سِرُم بودم😔دکتر عفونی بهم گفت دیگه اجازه نداری این آمپولا رو بزنی چون ممکنه بار بعدی راه تنفسیتو بگیره یا روی استخونت عوارض نشون بده.😔

برای همین این بار دومیه که میخوام آی یو آی کنم. من فقط لتروزول و متفورمین میخورم و آمپول اچ سی جی میزنم.

اگه این ماه هم جواب نگیرم نمیدونم دیگه باید چی کار کنم

عزیزم انشالله که این ماه جواب بگیری. ولی من نمیتونم داروی خاصی مصرف کنم واسه همین آی وی اف هم برام ...

عزیزم ای وی اف امپول اچ ام جی و امپول های ازاد سازی تخمک نداره.

عزیزم ای وی اف امپول اچ ام جی و امپول های ازاد سازی تخمک نداره.

درسته نداره

ولی دکترم گفته که آمپولایی که برای آی وی اف هست از اچ ان جی قوی تره و وقتی تو به اچ ام جی ساده حساسیت نشون دادی پس با اونا حالت بدتر میشه

درسته نداره ولی دکترم گفته که آمپولایی که برای آی وی اف هست از اچ ان جی قوی تره و وقتی تو به اچ ام ...

عزیزم امپول های ای وی اف همونهایی هستن که تو ای یو ای استفاده میشن فقط تعداد امپول ها بیشتره

عزیزم امپول های ای وی اف همونهایی هستن که تو ای یو ای استفاده میشن فقط تعداد امپول ها بیشتره

خب برای همین نمیتونم استفاده کنم.

گفتم من تو آی یو آی فقط و فقط لتروزول استفاده میکنم و متفورمین.

خب برای همین نمیتونم استفاده کنم. گفتم من تو آی یو آی فقط و فقط لتروزول استفاده میکنم و متفورمین.

نه پس اینا تو ای وی اف بدرد نمیخورن.نمیشه هیچ کاری کرد یعنی؟

شاید اگر نوع خارجیشو بزنی حساسیت نشون ندی

نه پس اینا تو ای وی اف بدرد نمیخورن.نمیشه هیچ کاری کرد یعنی؟ شاید اگر نوع خارجیشو بزنی حساسیت نشون ...

واسه همین میگم که نمیشه.

مشکل از همسرمه و واریکوسل داره. شایدم من مشکل ناشناخته داشته باشم ولی تو آزمایشا و عکس رنگی و این چیزا همه چی رو نرمال نشون داده.

فکر نکنم بشه کاریش کرد. دیگه خودمو سپردم دست خدا. شاید اگه از آی یو آی نتیجه نگیرم

شوهرمو راضی کنم طب سنتی رو هم امتحان کنیم.

مرسی که با حوصله جواب پیامامو دادی