2777
2789

من چندین هفته هست دو ماه یه ماهه برگشتم به ورزش الان خودم ۱۶ ۱۷ سالمه ۱۰۰ کیلو اینا هستم قدمم ۱۸۳ ۱۸۲ ۱۸۴ اینا شاید باشه نمیدونم چیکار کنم داغونم مثلا با خودم میگم میخوام ورزش کنم صبح ها برم ساعت ۵، میام ساعت ۹ و نیم هم میخوابم با کلی ذوق ۵ بیدار میشم امروز دیدم هوا تاریکه صدای گرگ و سگ میاد نرفتم وحشت کردم تازه من مدرسه هم میرم بخوام قبل ساعت ۷ صبح برم ورزش شاید استرس بگیرم شما بگین چیکار کنم، ساعت ۶ عصر یا ۴ و نیم عصر هم میتونم برم ولی هی میگم صبح الان ۲ ۳ روزه نرفتم باز تازه قول هم میدم به خودم که هر روز ورزش کنم ولی نمیشه خدا نمیشه چیکار کنم هر روز برم و عذاب وجدان نگیرم چطوری فراموش کنم این وقفه ها رو و دوباره شروع کنم به هر روز رفتن؟ چطووررریییی ببخشید زیاد شد 

مرد هستم 

سیب سبز بخور هر وقت هوس چیزی کردی کاهو و کلم بزار کنار غذات بیشتر سالاد بخور تا غذا البته سالاد با ابغوره نه سس 

سیب درختی فیبر داره قبل غذا بخوری حس سیری میگیری کمتر میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبح چرا بعدظهرها برو باشگاه تو قدت خیلی خیلی خوبه خوشبحالته وزنتو اوکی کنی خیلی خوش اندام و خوشتیپ میشی ما نصف بچه ها کلاسمون بعد مدرسه میرن باشگاه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

عزیزم صبح چرا بعدظهرها برو باشگاه تو قدت خیلی خیلی خوبه خوشبحالته وزنتو اوکی کنی خیلی خوش اندام و خو ...

من باشگاه هم نمیرم پیاده روی و دو فقط حالا مسئله من اینه که اصلا نظم ندارم مشکلم اینه هر روز نمیتونم برم😭😭😭😭یه خیکی به تمام عیار و یه هیولا شدم

مرد هستم 

من باشگاه هم نمیرم پیاده روی و دو فقط حالا مسئله من اینه که اصلا نظم ندارم مشکلم اینه هر روز نمیتونم ...

اصلا حواسم نبود پسر هستی ای بابا.... 

باید بری باشگاه جدی میگم راه دیگه نداری، پیاده روی فقط باعث میشه چربی هات شل و آویزون بشه

اصلا حواسم نبود پسر هستی ای بابا.... باید بری باشگاه جدی میگم راه دیگه نداری، پیاده روی فقط باعث میش ...

نه مشکلی نیست ممنون از راهنماییتون دویدن چطوره؟ اون که خوبه؟

مرد هستم 

نه مشکلی نیست ممنون از راهنماییتون دویدن چطوره؟ اون که خوبه؟

دویدن هم ممکنه باعث بشه زانوتون درد بگیره، ولی اگه روزی یه ساعت دویدن یا پیاده رویبه همراه رژیم غذایی پرپروتئین و باشگاه و وزنه داشته باشید مطمئن باشید کمتر از یه سال یه آدم دیگه اصلا تبدیل میشین

من پسر هستم قدمم معلوم نیست چقدره

دوازدهم هستی؟

اگه آره فعلا ول کن همون غروب برو پیاده روی چون باید بخونی برا کنکور اگه یازدهمی برو باشگاه بعدظهرها ،رژیم ورزشی از مربی باشگاهت بگیر