2777
2789
عنوان

کیا مثل منن🥲🥲😅

254 بازدید | 9 پست

بچه ها 

من موقع عصبانیت و ناراحتی بر عکس خیلیا که غر میزنن و ناراحتیشونو میگن و یا در کل ناراحتیشونو بروز میدن 

من بشدت ساکت میشم من خیلی آدم پر حرفیم البته واسه اونایی که دوسشون دارم

دیروز همسرم یه چیزیو گفت من واقعا ناراحت شدم

و چژزی نگفتم اون میدونه من وقتی ناراحت میشم ساکت میشم واس همون شروع کرد ناز کشیدن

ولی من واقعا نمیتونم حرف بزنم زبونم نمیچرخه اصلا

چیکار کنم این رفتار رو ترک کنم

حس میکنم بهتره که بگم ولی من ساکت میشم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصبانی بشم یه دارم راستشو میگم خیلی میخندم

هر کسی یه مدلیه من یکی از فامیلام مث شما بود🫶

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

ادم عصبانی که میشه بهتره حرفی نزنه و سکوت کنه رفتارتو می پسندم

🫶مرسی گلم

ولی دیروز لج شوهرم در اومده بود هی میگفت سکوتت مرگ آوره بگو واس چی ناراحتی ولی من نمیتونستم بگم🥲

🫶مرسی گلمولی دیروز لج شوهرم در اومده بود هی میگفت سکوتت مرگ آوره بگو واس چی ناراحتی ولی من نمیتونست ...

قدرتو نمیدونه اگه زنش من بودم بلایی که سرش اورده بودم الان قدرتو بهترمیدونست 😂

جونم ندیدم پیامتو دیر رسیدم

🫶🫂🥰

من عصبانی بشم یه دارم راستشو میگم خیلی میخندم

واقعااا😢

اصلا نمیتونم واقعا سخته برام وقتی ناراحت میشگ هیچی نمیشم ساکت ساکت میشم

البته واس کسایی که دوسشون دارم بازم😁